FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: d:\nowy folder\gamedata\scripts\bind_stalker.script:2: attempt to index global 'xr_motivator' (a nil value)
Ja tam bym go z chęcią założył, ale to tylko ja. A co do opcji przemalowania to jest kiepsko zrobiona, bo frakcyjni technicy mogą przerobić tak tylko kombinezony samotników. Nawet jak trafi się egzo Czystego Nieba to uj, mechanik mi go nie przerobi na egzo Powinności. Niestety tak to działa(u mnie).Kubuś_Puchatek napisał(a):Mam PSZ-9D Powiności i nie bardzo mam co z nim zrobić.
NieDa się ulepszyć Sferę w tym kierunku?
Tak. Jak zabijesz samotnika to twoja frakcja nałoży na ciebie niesamowicie groźne sankcje, które sprawią że w przeciągu kilku dni zbankrutujesz, stracisz wszystko i będziesz musiał wczytać save'a :sarkazm:Coś stracę jak ich wytłukę?(...) Jakieś przeciwwskazania?
Kubuś_Puchatek napisał(a):Haker jest do poprawki IMO. Za 20 PDA Oporu dostałem info o schowku w starym zaporożcu w DM. Co był w schowku? Bandycka kurtka (150 rubli), 5 apteczek i trochę śrutu... To ma być ten lepszy schowek? To co będzie za 10 PDA? Schowek z nabojami 9x18?
Mam też inne pytanie. Wcześniej grałem wolnością i po zdobyciu pancerza innej frakcji mechanik miał opcję "przemalowania" go w nasze barwy, tak aby można było go ulepszyć. Mam PSZ-9D Powiności i nie bardzo mam co z nim zrobić.
Kolejna sprawa to hełmy. Teoretycznie Sfera (czy jak on się tam dokładnie nazywa) ma lepsze parametry, noktowizor 2 generacji, ale i tak do walki zakładam hełm taktyczny (podświetlanie swój-obcy). Da się ulepszyć Sferę w tym kierunku?
kolejny niezadowolony na temat zachowania samotników
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość