@ Zabolo
Nie powiem ci pakuj w SIGa snajperskiego czy w SWD.
Podpowiem jedna rzecz, odłóż kase, kup alkohol, zrób save kontrolny wyśpij sie i pójdź do Kardana.
Zrób save jeszcze raz - napraw i zrób maksymalny upgrade najpierw jednego a potem drugiego karabinu i sprawdz z jakim korabinem ci sie lepiej biega.
Potem zrób kolejny load i sobie zrób upgrade tylko jednego karabinu i nim graj.
Nie ma sensu wydawac kasy w błoto.
Co do dubeltówek i strzelb...
Na potwory proponuje SPAS i Eliminatora, na mutanty SPAS, dwururka i Maverick, Eliminatora nie ma sensu niszczyc.
Sayga mnie nie do końca przekonywuje ale jak juz to sie nadaje wg mnie jedynie na "potwory" czyli pijawki, kontrolery itd.
Co do armora to sie nie bede zbytnio wypowiadał bo lubie Beryl z hełmem a wiem ze nie kazdy to preferuje.
@ KOSHI
Powiększenie x 5 dobre do szturmówek, do snajperek tylko wieksze.
Ten karabin SIG ze skrytki Striełoka to rozumiem ze jest to karabin szturmowy a nie snajperski.
@ Ahmed1109
SIG Snajperski 550 ma naprawdę genialne wyciszenie, jest to jedno z najcichszych wyciszeń jakie słyszałem, spora szansa ze to bedzie twój ulubiony karabin.
@ DARTHARD
v 2.0 - ma podniesione wymagania co do celnosci, spostrzegawczości min najemników, strzelaja tak ze wystawiasz łeb zza drzewa i masz headshota. W wersji v 2.1 spostrzegawczosc spada, jestem na srodku rzeki pod mostem, najemnicy na zboczu góry w połowie i mnie NIE WIDZIELI a w poprzedniej wersji oni na szczycie góry na drodze, ja pod rurociągiem po przeciwnej stronie i mnie widzieli, mało tego kule tłukły koło mnie jak wściekłe.
wymagania .... ciezka sprawa, ktoś mi sprzedał suchara
jak napisałem ze nie idzie na XP i 2 GB RAMU
ja mam WIN 7, 2 GB RAMU i średnią grafikę i mi jakoś działa, ktoś wpisał chyba ze ma 4 GB i mu nie działało.
To jest Stalker - zainstaluj, wrzuc najniższe opcje i sprawdzaj co ci gra a co nie.