Wiewi0r napisał(a):AD 3. Nie pisał ktoś parę stron wcześniej, żeby używać Escape i "powoli się wycofywać, może nie ugryzie?"
Leniwiec ze mnie, nie chce mi się szukać, ale kojarzę taką opcję.
EDIT: Czy zostanę ukamienowany za prośbę o przypomnienie, dlaczego wylatują ulepszenia? Straszny rozrzut będzie. ( )
Pangia napisał(a):Jak się nie umie strzelać, to będzie duży (rozrzut)
Wiewi0r napisał(a):1) Ponoć za mutasy najlepiej płaci handlarz Powinności, nie Sacharow?
2) Czy bać się dalekich lokacji (Czerwony Las?) Bo skoro po Kordonie biegają nibyolbrzymy i pijawki...
3) Jako samotnik (narazie) coś powoli idzie zdobywanie expa... U samotników lepszy sprzęt i ceny będą dostępne ze wzrostem levela i reputacji?
Wiewi0r napisał(a):Dziękuję. O, jeszcze mi coś wpadło - Naszywki komu sprzedać, jako samotnik?
Przy okazji, przejścia na Agroprom są opisane z angielskiego jako "To", zamiast Do.
A jak to było z nagrodami przy przechodzeniu na inną lokację? Też przechodzą i są do odbioru u miejscowego przedstawiciela?
Jeszcze jedno. Przychodzę z gratami na Agroprom, opycham Mitajowi graty i WTEM! słyszę skądś okrzyk bojowy i wylatuję do pulpitu. Drugi raz, bez loga.