Zacząłem grać od nowa w tego moda. Oczywiście psucie zabawy - na początek 1 milion rubli. Kombinezon myśliwski (za 98 tysięcy u Żwawego) i kombinezon naukowców (pomarańczowy). FT i 90 sztuk naboi do niego. Bardzo przyzwoicie spisał się z bandytami na Skadowsku - koleś padł po czterech kulkach w brzuch. Mój komp lewo dźwiga tego giganta - ale teraz czuć, że gra jest w prawdziwej Zonie. Nie wiedziałem kto jest ze mną, kto przeciwko mnie. Nawet strzeliłem do swojego - na szczęście nic się nie stało. Gdyby nie pewien stalker który oddał życie za mnie...Nie było by mnie już w grze.
Po za tym odgłosy otoczenia i broni na wielki plus. Teraz czuć, że FT czy też pistolety to prawdziwa broń która przedziurawi nie jednego czy też nie dwóch śmiałków. Ogólnie nie jest źle, bo dokupiłem 15 naboi u Brodacza czyli i tak mi się zwróciło. Mam jednak wciąż nękające mnie pytanie...
Co oznacza czerwona ikonka tak jakby mięśnia? Można ją ujrzeć gdy będziesz spał 24 godziny. Chyba raczej nie od jedzenia, co? Bo to mi tego nie przypomina, a przy okazji jedzenie chleba też nie pomaga. Na razie udało mi się kupić kokę i ta ikonka zmieniła się na szary po jej spożyciu...
Druga sprawa to gdzie kupić maryśkę? Bo szukam jej u Brodacza (Bogaty Klient - mam) i niestety nie ma...