http://www.youtube.com/watch?v=31zDc2rDaAIŚwieżynka, jeszcze z dziś.
Totalna amatorszczyzna, według mnie. Podrzuciłem filmik ojcu, z zawodu był psem, obecnie na emeryturze. Popatrzył, pokiwał głową z zażenowaniem i skomentował: "Idioci..."
Nie wiem w co uzbrojony był ten typek - ale na pewno w młotek. Później, w prawej dłoni trzymał chyba tanto, w lewej nóż. Po posłaniu młota w stronę grubaska, grubasek nie powinien odpierd*lać kombinacji alpejskich, a jedynie uchylić się tak, by w miarę możliwości nie tracić kontaktu wzrokowego z typem, tymczasem on uskutecznił kosmiczny galimatias w postaci pięknego piruetu z wyeksponowaniem pośladków. 10/10 za styl, najwyższa nota. Policjantka zaś totalnie zakręcona jak g*wno w przeręblu, nie miała pojęcia co robić, kiedy zaczęli pruć do niego z dziewiątek. Zwróćmy uwagę, że również popisała się nienagannym baletem. Dostał po klacie, jednak nie powinien dostać wcale - zwiewał, zatem nie powinni do niego napier*alać, a ruszyć dupska i zabawić się z nim w podchody, w najgorszym wypadku starać się podziurawić mu nogi. Odległość nie była wielka, więc nie wierzę w to, że trafili go w klatę/plecy przypadkowo, nie mógł dostać również z rykoszetu. Zauważcie, że ostatni strzał trafił na wysokości okien pierwszego piętra lub parteru (0:37, nie wiem jak zbudowana jest ta kamienica) - celność absolutna, nie ma co.
#polska