Bonczek58 napisał(a):Witam! Mógłby ktoś zapodać plik dzięki któremu mógłbym kupić wszystkie dostępne przedmioty? Chociaż u Sidorowicza albo w bazie Wolności. Będę wdzięczny
Pangia napisał(a):Podmień pliki z gamedata/configs/text/eng na te z %/text/pol i chyba będzie działać, ale nie daję gwarancji, a i nie wiem, czy polskie znaki się będą poprawnie wyświetlały.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\_g.script:982: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)
Mohit napisał(a):no to zrozumiałe ale wiesz o tym że nic poza exo wolności nie będziesz mieć , broń to nie wiem, skoro jesteś władcą zony, to pogadaj z samotnikami, Najebnik często ma fajny towar co 24h się zmienia oferta, a co do tego pliku to kiedyś się tym bawiłem ale no jak wcześniej wspomniałem byś musiał dostać 2 pliki na Aszota i wujka jara żeby móc to potem upgreadować
Bonczek58 napisał(a):Albo czy można połączyć ten mod ze spawnerem "Władca Zony"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości