Wayathin napisał(a):Kpuc napisał(a):Skoro ją leje to dlaczego od niego nie odejdzie ?
Nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumieć? A gdzie ma niby sie udać? Pod most, na dworzec? Nie każdego mamusia przyjmie z powrotem pod swój fartuszek.
Wayathin napisał(a):Większość takich kobiet nie wie w co się pakuje.
Kpuc napisał(a):Wiedzą i to bardzo dobrze, nie powiesz mi że zakładają związek od tak po 5 min znajomości.
xKoweKx napisał(a):Gizb, a może tym ludziom chodzi o to, że film stara się być prawdziwy na siłę i dlatego tak "hejtują" pod nim?
Kpuc napisał(a):Skoro ją leje to dlaczego od niego nie odejdzie ?
Gizbarus napisał(a):Widocznie nie rozumiesz psychiki takich kobiet - zresztą, nie dziwi mnie to wcale. Większość z nich jest już tak zastraszona i skrzywiona, że nie przejdzie im przez myśl (a nawet jeśli, to szybko ją odgonią od siebie), że mogłaby zostawić takiego potwora. To jest już kwestia uzależnienia, o czym wspomniał Wiewiór - taka kobieta będzie zawsze się łudzić jak skończona idiotka, że "on i tak mnie kocha, na pewno zrobił to przypadkiem", "to było na pewno ostatni raz" albo "powiedział, że tym razem się zmieni".
xKoweKx napisał(a):Wayathin napisał(a):Nie rozumiesz czy nie chcesz zrozumieć? A gdzie ma niby sie udać? Pod most, na dworzec?
>młoda dziewczyna
>jedyne wyjście to most lub dworzec
Czy to ta słynna niezależność kobiet? Rozumiem jakby film przedstawiał jakąś Grażynkę, ale to młoda kobieta...
Universal napisał(a):Wartość tego filmu jest znikoma. Ci, którzy dostają wpie*dol - i tak go dostają. Ci, którzy przymykają oko, będą robić to dalej. Domowi bokserzy kontynuują kariery. Internetowi aktywiści lajkują. Garstka, która coś z tym robi, będzie robić to dalej jako margines społeczeństwa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość