Sorry ale to nie bug
Zagraj w Misery, zobacz jakie wrażenia, jak ci coś nie bedzie pasować sprawdź w "szukaj" a jak nie znajdziesz daj znać na forum.
Miłego grania
Pytanie odnośnie zycia w "Misery".
Jak respią sie NPC, chodzi mi o to czy każda grupa w ten sam sposób ?
Bandyci, Powinność, Wolność, Stalkerzy, mutanci itd respawnują się co jakiś określony czas czy jak zniknie jedna grupa Wolności to pojawia sie inna ?
pozdr Adam
edit
He już wiem skąd wzięło się moje przekonanie że na 32bitowym systemie nie pójdzie Misery.
Kiedyś wpisałem frazę: "stalker, forum, misery" w przeglądarkę i znalazłem taki post:
"Post przez Rumcajs93 w 04 Lip 2012, 10:45
Albo można się pobawić w pomianę tekstur. U mnie mod ani myślał odpalić (Win7 32bit+2GB RAMu) to się trochę kopiowało.
Np.: podmiana plików AtmosFear3 [tych jakości 1024x na 512x] daje ponad 400mega lżejszy folder textures."
edit 2
Mam mały problem i byłbym wdzieczny za podpowiedź. Szukałem na forum ale niestety nie zetknąłem sie z tym problemem. Problem to widok przez lornetkę a właściwie połowa widoku, tzn lewy okular.
Widzę tylko lewym okularem, cały widok jest przesunięty w prawo, po prostu tak jakbym miał na ekranie kompa "połowę lornetki".
Czy ktoś z was też miał taki problem ?
I z góry mówię że nic nie zmieniałem z wyjatkiem pliku który mi ostatnio wcięło ale on dotyczył wygladu ikonek, chodzi o plik jaki Pangia mi podesłał. Podmieniałem ikony z Misery do SoC AA2 + TT i przez przypadek o 4 nad ranem wkleiłem do gamedaty plik "ui_icon_equipment" ale w tym pliku jest tylko wyglad ikonek a nie "wyglad lornetki" czyli to co widzimy jak przez nią patrzymy.
Wcześniejsze save są identyczne - czy ktos mógłby mi powiedziec jak to naprawić ?
pozdr Adam