Przepraszam ale o jakim przyłączeniu mówimy ? to nie wojna frakcji ... no chyba ze o wyborze strony Wolność/Powinność ale Wiewi0r ma racje, mutanty chca cie zjeść, bandyci/najemnicy zabić, naszywka nas nie obroni. Naszywki sa już jako trofea i mozna je sprzedawać więc ich rola jako "kaso-dawcy" jest ok
@ Trikster
Po prostu nas czasami ponosi, nie mówie ze czyjś pomysł jest dobry a czyjś zły tylko ktoś coś widział w jednym modzie i chciałby widzieć w Misery. Ja tak mam z AA2 + TT pod SoC, tam jest masa przestrzeni tutaj super itemy, broń, mutanty i masa innych rzeczy których nie ma czasu ani miejsca wyliczać. Więc kombinuje jak przenieść i czy by się udało z Misery do SoC ale ciężko to widzę.
Widziałem zapowiedź "The New Ordnance" i jak się pojawi w Misery 2 to chyba znowu odpale grę aby zaczac od nowa i nic nie przegapić
Btw wiem ze wyjdzie kiedy wyjdzie ale czy moze wiadomo w przyblizeniu kiedy ? Pare tygodni, miesięcy ?
Co do pomysłów z listy do Św Mikołaja to mam nadzieje ze z tego co sie tam znajdzie będzie cos co wam wpadnie w oko
Czy jest jakaś szansa aby do Misery została dodana 1-2 lokacje np z CS ? Tak aby map nie było 3 plus podziemia ale wiecej ? Wiem ze to masa roboty ale czy bierzecie pod uwagę rozwój Misery w tym kierunku ?
Nie zrozum mnie źle prosze, mam do was ogromny szacunek za to co zrobiliście z CoP, sa mody które sa klimatyczne, ale żaden nie dorównuje Misery jeżeli chodzi o wykonanie przedmiotów i broni.
Dodatkowo opcja wprowadzona ostatnio czyli promieniowanie w dzień, Black Road, teraz jeszcze "New Ordnance" które za jakiś czas wyjdzie. Jednakze to sa cały czas te same lokacje, trzy sztuki i pod tym względem jest po prostu głupio sie przyznać ale nudno.
W SoC czasami szedłem z Kordonu do Prypeci i zajmowało to masę czasu, szedłem wypoczęty a potem bandyci, mutanty i jak sie dowlokłem do Kordonu to mało amunicji i zostawała mi 1 apteczka.
Byłem na Wysypisku i sie zastanawiałem - iść do Doliny Mroku czy do Kordonu ? Do instytutu czy zajrzeć do baru 100 Rad a moze skoczyć do Wolności do magazynów. Tutaj jest to wersja mini ze względu na ograniczenia CoP czyli Zaton >> Janów i z powrotem lub Janów >> Prypeć i z powrotem.
Czy bierzecie w ogóle pod uwagę dodanie nowych map do Misery ?
@ karol626
Niestety nie mogą juz edytować pierwszego swojego posta, moge poprosić moderatora o scalenie ale musi byc coś dopisane.
Ja w swojej wersji pierwotnie wykasowałem kilka pomysłów, po prostu wydały mi się zbyt niedopasowane do Misery.
Mamy info od Trisktera ze zagląda w wątek wiec po prostu dopisujcie swoje pomysły w ten wątek a potem sie to scali w jeden.
Co do komauflazu to przecież Żwawy moze byc takim super sprzedawcą który sprzedaje broń z kamuflażem,