Nie sądzę że to naprawiłem, może to być za sprawą mojego stylu walki. Ja poprostu w typowy dla Powinności sposób biorę szturmem pozycję wroga. Ja idę w bok, kompan idzie w bok i kule które normalnie by chybiły lecą prosto w snajpera Monolitu. Tak jak u A.S.A.I.M.P.a ja 3 trafienia, a kompan 2.igla2008 napisał(a):A widzisz i to może być to, skoro tobie udało się to jakoś naprawić
Crew napisał(a):Na tym silniku wszystko skomplikowane bo cała ta gra hula na cholernych skryptach LUA.
songokussj9pl napisał(a):a co był ci potrzebny i tam poszedłeś.
ps. to jest forum a nie sprawdzian z polskiego czy jakiś ważny dokument gdzie musi być wszystko ładnie składniowo i ortograficznie napisane. Jeśli ktoś chce może sobie napisać pżyszedłem zamiast przyszedłem.
songokussj9pl napisał(a):wiem że pisze praktycznie post pod postem ale przed chwilą wywaliło mi stalkera na pulpit kiedy to wrzucałem tego czarnego szota (nie wiem jak się nazywa) do schowka (w głównym budynku bazy bandytów) tylko ja mam taki problem czy tak jest??
mówimy stanowcze NIE! Takie rzeczy psują dyskusję..pżyszedłem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości