Beezqp napisał(a):co to był za tajemniczy artefakt, który Striełok przyniósł doktorowi na jednym z przerywników
MeZZerschmitt napisał(a):Tak sobie ostatnio pomyślałem, że praktycznie po x16, to w Stalkerze juz wieje nudą, bo chodzi praktycznie już wtedy tylko o "hack'n'slash" w kiepskim stylu. W Stalkerze bardzo duża rolę odgrywa dla mnie handel, w który uwielbiam się bawić, a wchodząc do Prypeci możliwości takiej nie mamy, chyba że latać do Barmana. Elektrownia była dla mnie już taką nudą potworną, (może poza zielonym gostkiem), że myślałem już tylko o zakończeniu. Teraz za każdym razem jak zaczynam od nowa, to po prostu aż nie chce mi się iść do x16, a niestety z czasem dochodzi się do tego momentu za szybko.
Uważam, że tylko MODy ratują tą wspaniałą grę.
Bo twórcy, od czerwonego lasu chyba z fabułą polecieli na szybkiego.
Jedna rzecz jednak nie ulega wątpliwości, że po za Barem nie ma równie wygodnego miejsca do sprzedaży i kupna fantów. Sprzedawca Wolności to marne ziółko niestety.
Wyraźnie na tym etapie gry brakuje jeszcze jednej odnogi (niczym Dolina Mroku) gdzie znalazło by się coś ciekawego w tej kwestii. Niestety jak widać narzędzi edytorskich nikt nie opanował i takowa lokacja, choćby fanowska się nie pojawi a szkoda.
Microtus napisał(a):No właśnie, moim zdaniem przejście do czerwonego lasu powinno być w Jantarze - mocno by to usprawniło grą bo naukowcy mieli niezły stuff.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości