Demon6PL napisał(a):Nie wiem czy to inna wersja, czy ja mam jakiegoś dzikiego niefarta, czy co, ale tym u mnie nie zdarza się chybiać z odległości 5 metrów. Plus mój agent nie potrafi złapać w zęby strzału ze strzelby (z przystawienia! ), jak w 2:35, po czym wypluć tylko trochę krwi na wizjer. Mnie zabijali bandyci na 2-3 strzały z którejś wersji kałasza, a najemnicy chyba mają trochę lepsze uzbrojenie. Dodam jeszcze, że kurteczkę mam kupioną nową, lepszą, niemalże nietkniętą. To co mam się chyba Heavy Overcoat nazywa, ale nic sobie nie dam za to uciąć. Jest tu jakaś regulacja poziomu trudności albo cuś ? Nie chodzi mi tu o modyfikację plików, jak to jest opisane w 1. poście. Coś mi tu wonia, i nie jest to zapach lawendy.
vandr napisał(a):A jak chodzi o spolszczenie...co z tą kwestią. Trikster?
Pre-release greetings from the team napisał(a):LOCALIZATION
The MISERY mod 2.1 will be released in english, polish and russian.
Pre-release greetings from the team napisał(a):One of our key developers, Marcin Trojanowski (trojanuch) was recently married and he could not control himself even on his wedding day, where a bunch of tweaks where accomplished.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość