Po tytule można wywnioskować, że za produkcję nie odpowiada Ubisoft, a studio, które się od niego oddzieliło
Pomysł niby ciekawy, ale trąci mi to nadmiernymi przechwałkami. "Skanowanie planety" - taa, wybiorą na oślep parę miejsc, przeskanują je i tyle. Za duży rozmach kończy się spektakularnym upadkiem Obym się mylił, ale coś czuję, że okroją to w znacznym stopniu i powstanie po prostu "zwykły" survival-rpg, który nie będzie miał niczego, co przyciągnie ludzi na dłużej niż kilka tygodni.
Język kłamie głosowi, a głos myślom kłamie; myśl z duszy leci bystro, nim się w słowach złamie.
Kolejna rzecz, która powinna wylądować w Chómorku :} ale warto dać to tutaj pod dyskusję nad debilizmem i wydawaniem publicznych pieniędzy na takie coś.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Dobra robota. Kolejne pieniądze wyj♥bane w błoto. A najlepsze jest to, że nawet nie wiem co to miało przedstawiać. Pi♥rdol szkołę, zostań kibicem? Kibicujesz – przegrywasz?
A żeby nie było, że nic nie dałem:
Pewnie już większość widziała (może nawet było w jakimś innym temacie, do którego nie zaglądnąłem – ba, nawet w telewizji było ), ale mimo wszystko warto, żeby to się tu pojawiło. Szczerze mówiąc, to tego też nie potrafię sobie wyjaśnić.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji: