macias13_84 napisał(a):Mogę potwierdzić informację o przywróceniu lektora po usunięciu plików dialogs i scenario z lokalizacji
...gamedata\sounds\characters_voice
macias13_84 napisał(a):należy tylko pamiętać o dodaniu -nointro do ścieżki dostępu w skrócie
balans widać, że coś inaczej, celniejsi są, albo detekcję mają lepszą?
- na samym początku mam po chwili grania 2 makarowy w identycznym stanie, całkiem nienaruszone - jeden w sprzedaży u Sida 59 rubli, drugi 299 - dość duża dysproporcja, nie wiem jak jest dalej, więc wniosków z tego nie wyciągam.
- napis "OPCJE" w menu u mnie brzmi "PCJE".
- sugerowałbym dodanie w skrypcie z maski dodać sprawdzenie czy gracz żyje - jak mój trup leży i wpieprza go piesek, macha dalej jest jako HUD i słychać oddech
I pytanko - może wiecie, z czego to może wynikać, że jak wgrywam quicksave'a przez skrót klawiatury albo z menu, to wszystko OK, ale jak z bat'a, to się problem robi?
- sugerowałbym dodanie w skrypcie z maski dodać sprawdzenie czy gracz żyje - jak mój trup leży i wpieprza go piesek, macha dalej jest jako HUD i słychać oddech
Dowiem się, czy można to zrobić. Jeśli tak- będzie zrobione.
Cromm Cruac napisał(a):Trochę bez sensu, bo więcej czasu poświęcę na zrobienie tego niż na słuchanie oddechu mojego trupa
Można łączyć tego moda z Priboi Story?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości