przez nati20 w 28 Lis 2013, 19:49
To po prostu zadanie- oczyszczenie strefy z zombie, w wersji 2.2 reszta zabić 400 żeby wykonać zadanie. W 2.2 nie zabierają ekwipunku, w 1.6 nie grałam ale w 1.4.5 zebrali mi i powtarzałam modlę tylko najpierw wszystko wyrzuciłam a bardziej cenne do schowka. Do brodacza można wskoczyć przez ladę- rzeczą zrobić przysiad i skoczyć a potem w niskim przysiadzie przejść, do hawajczyka też tak można wejść. Nie wiem czemu masz wypad w bazie najemników- masz hasło i kombinezon najemników na sobie? Gdzie zaginął zulus trudno powiedzieć- u mnie w 2.2 pisało że wraca na stacje janów ale go nie widziałam na wierzy. Podczas transmutacji artefaktów nie mam pewności ale ma początku bierze chyba tylko część kasy a przy odbiorze resztę, jesteś pewien że doczytałeś co on mówi do Ciebie? Jakie lokalizacje w 1.6 są nie wiem ale w 2.2 kursy kordon, bagna, dolina mroku, magazyny wojskowe i agroprom. Nowe artefakty zwykle związane są z zadaniami więc by je zdobyć trzeba je zrobić, widocznie któreś Ci umknęło.
Edit
Nie wiem jaka to była snajperka, czytałeś dokładnie co on mówił do Ciebie? Jeśli możesz to wczytaj sejv sprzed wzięcia zadania lub poszukaj w rejestrze wiadomości. Możesz też wybrać w pda to zadanie i na pasku nad mapą najedź na nazwę zadania powinnien wyświetlić się szerszy opis zadania albo przytrzymaj klawisz tab podczas gry.
Ostatnio edytowany przez
nati20, 28 Lis 2013, 21:04, edytowano w sumie 1 raz