przez Pangia w 26 Paź 2013, 22:24
Winiacz napisał(a):Dokładnie to samo mi mówi... Wziąłem się już za drugą bazę, a mrówka jak pieprzył głupoty o piórach tak dalej pieprzy.
Podbij reputację u Samotników, bo znowu przyjdziesz i będziesz marudził, że masz buga. Na własne życzenie, ale winnych będziesz naokoło szukał. Idź do Alika na Wysypisku, weź zadanie na oczyszczenie z mutantów i zabicie stalkera, zrób, idź do Magazynów Wojskowych, zrób to samo u Wieprza, później do Leśnika w Czerwonym Lesie (chociaż dam sobie głowę uciąć, że go u mnie nie było…) albo do Kordonu do Sidorowicza (Kordon jest na tyle wielki, że bez problemu obejdziesz snajperów Oporu - chyba, że TFW zrobi focha i zaj♥bie Ci zapisy, u mnie tak robiło, że tak sypało BugTrapami w Kordonie, aż psuło kilka zapisów)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!