- Za ten post SkullDagger otrzymał następujące punkty reputacji:
- Trikster.
FATAL ERROR
[error]Expression : assertion failed
[error]Function : callback_rotation
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\stalker_animation_callbacks.cpp
[error]Line : 32
[error]Description : _valid( *parameter->m_rotation )
Eleventh napisał(a):1. Gdzie w plikach gry mogę zmienić pole widzenia (FOV)? Jakiś plik w stylu user.ltx?
2. Aby spolszczyć grę wystarczy, że w pliku localization zmienić "eng" na "pl"? Czy muszę pobrać jakąś aktualizacje?
3. Posiadam komputer z wyższej półki ale często mam przycięcia tak na sekundę, pomimo tego nawet gdy w grze mam po 75-60 Fps. (Konfing komputera:MSI B75A-G43, Intel Core i5 3350P @3,30 GHz, GeForce GTX 660 Ti Asus 2GB @1100 Mhz, Patriot 4GB 1333MHz DDR3 CL9, Seagate 1TB SATAIII 7200RPM, Corsair VS 550W ATX 80 PLUS)
Czy wpływ na te ściny mogą mieć ustawienia związane z AI, które musiałem ustawić przy instalacji patcha. Mam na myśli te ustawienia, które odpowiadają za pole Online NPC? (Nie do końca wiem jak to określić).
Teraz sprawa z trochę z innej beczki, bo nie wiem czy mi się wydaję ale widzę, że gra korzysta tylko jednego rdzenia CPU?
Z góry dziękuję za pomoc!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości