- Za ten post kolak otrzymał następujące punkty reputacji:
- LordIlidan, smichal74,
Juraszka, Tajemniczy, Beziele.
Reaver22 napisał(a):Tylko niestety jest kilka problemów, pierwszym z nim jest to że dość ciężko mi wykonać misję by zabić dowódce oddziału np. powinności, jest 3 ludzi i bardzo trudno jest ich zabić, npc po prostu strasznie szybko się ruszają do jakiegoś drzewa/skały by się schować, nie umiem za bardzo tego opisać, po prostu chodzi o to że jak stoi w jednym miejscu to tak jakby włącza mu się speedhack i zaraz jest za jakimś drzewem
Smoq2, królu złoty, kiedyż ujrzymy Twe dzieło?
Tylko niestety jest kilka problemów, pierwszym z nim jest to że dość ciężko mi wykonać misję by zabić dowódce oddziału np. powinności, jest 3 ludzi i bardzo trudno jest ich zabić, npc po prostu strasznie szybko się ruszają do jakiegoś drzewa/skały by się schować, nie umiem za bardzo tego opisać, po prostu chodzi o to że jak stoi w jednym miejscu to tak jakby włącza mu się speedhack i zaraz jest za jakimś drzewem
Branie takich misji w ogóle nie ma sensu. Masz skasować 5- czy 6-osobowy oddział z drugiego końca Zony (bo gra nie wybiera oddziału głównego wroga frakcji, czyli możesz np. dostać zadanie zabicia oddziału Wolności od handlarza Czystego Nieba) z dużo lepszym sprzętem niż Twój i w dodatku nie możesz wycofać się z zadania, jeśli się okaże, że chodzi właśnie o kolesi z oddalonej mapy (bo o tym dowiadujesz się PO wzięciu zlecenia, nie przed).
Teraz niestety mam inny problem, otóz na bagnach wziąłem misję by oczyścic pobliski teren z mutantów, gdy udałem się do tego miejsca mutanty mnie zabiły więc wczytałem poprzedniego save'a, problem w tym że save nie chciał się wczytać tylko po jakichś 30 sekundach ładowania robił sie czarny ekran po czym gra wywalała do pulpitu bez żadnego bugtrapa, próbowałem wczytać poprzednie sejwy ale w każdym jest to samo, loga nie podeśle gdyż jest po prostu pusty.
Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem czy zostaje tylko zacząć nową gre/przeinstalowanie moda ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości