Pany, wróciłem sobie do Misery póki jeszcze są wakacje i spolszczenie wreszcie wyszło (jej, już kiedyś mówiłem, jak bardzo mi angielski do Stalkera nie pasuje) to może się trochę wypowiem.
Spolszczenie - dobra robota, szacunek że Wam się chciało, ale kilka rzeczy nie przypadło mi do gustu.
Mianowicie - wulgaryzmy są bardzo ok, ale nie kiedy pojawiają się w każdym zdaniu. Chodzi mi tu głównie o rozmowę z Sową (czy tam Sroką, tym handlarzem na Skadowsku) - ja wiem, że chodzi o klimat, ale w tym przypadku to wyglądało bardziej jak rozmowa dwóch gimnazjalistów którzy lubują sobie dresy i bez nery nigdzie się nie ruszają.
Poza tym jest w porządku, od czasu do czasu tylko odnoszę wrażenie że dany fragment był ciężki do spolszczenia (rozmowy z Brodaczem) i takie nieco dziwne zdania wychodzą, ale to raczej kwestia błędów, więc na Waszym forum to już będę raportować.
Co do moda - sporo rzeczy poprawiono, bardzo dobrze się gra (co prawda jestem dopiero na początku, wczoraj zacząłem). Mam tylko jedno pytanie - jak z emisjami? Nadal są codziennie, upierdliwe, czy już rzadziej się pojawiają?