Wesker napisał(a):Mam pytanie- czy wszystkie snajperki w grze kolebią się w rękach, jak M14, czy tylko ww. jest wyjątkowa? Kupiłem ją u Sowy za ciężkie waluty, ulepszyłem celownik i chciałem postrzelać do najemników w ZUO (czyli Zakładzie Utylizacji Odpadów; rozwala mnie ten skrót ^^) i na ok. 200 metrach celownik latał, jakby mi chciał cały widnokrąg pokazać. To jest wyjątek, czy reguła? Dodam, że gram jako snajper.
Authentic96 napisał(a):Ja biegam z Kar98k i takich drgawek nie mam. Tylko minimalne kołysanie się wynikające z oddychania Szczerze mówiąc śledzę temat już dosyć długo i jeszcze nie przeczytałem, żeby ktoś kupił M14 DMR (czy MDR), więc raczej rewelacji z tą snajperką nie ma. W sumie to się nie dziwię, bo penetracja i obrażenia amunicji 7.62 NATO jest taka sama jak ta od Kar98k, czyli ujowa.
djcycu napisał(a):
KSWK mam obecnie. Rewelacyjna pukawa. Jednym strzałem egzo nie powalisz ale jak zdejmiesz kolesiowi kaszkiet to powinien paść Do misji 1 strzał był idealny. Amunicję do niego u Sowy zakupiłem ale nie wiem po którym osiągnięciu on otwiera tak szeroko swój sklep.
Wesker napisał(a):A mógłbyś mi zaspojlerować, jeśli to nie tajemnica, skąd tego potwora wydrapałeś?
Wiem, schodzę na łatwiznę, ale wolę tak, niż potem całą grę żałować, że nie znalazłem
djcycu napisał(a):Ciesz się bo jeden impakt i cię nie ma... Chimera się potem będzie wszędzie prawie szwędać a w modzie jest nieco szybsza i zwinniejsza. Poza tym wolę taką Chimerę niż przesadzoną w wanilii.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości