fan napisał(a):NIe no nie gralem jeszcze w full, sciagam sobie aby obadac czy warto kupic oryginala
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Obaj dobrze wiemy, ze nie kupisz oryginala, nie ma sie co ludzic...100 zl za gre?Dzieki, postoje...
Touchdown napisał(a):Ja jestem gotowy wydac na gre znacznie wiecej niz 100zl. Nie kupuje gier za czesto (jak zdarzy sie jedna na rok to niezle), ale jesli juz, to malo mnie obchodzi, czy kosztuje 20 czy 200. Nie moge powiedziec, ze mam same oryginaly... ale jesli gra jest dobra, to mozna sie wysilic i okazac troche szacunku twórcom. Takie ciagniecie wszystkiego jak leci tylko dlatego, ze sie da, i ze taniej wcale do mnie nie przemawia. Jak ktos chce, niech sciaga, a ja nadal bede z duma patrzyl na moja kolekcje oryginalnych gier (czy plyt). Nie zamienilbym ich na 10-krotnie wieksza liczbe piratów.
klawisz napisał(a):Hm, nooooo okradasz, porównaj dwie sytuacje.
1. Wyjmujesz telefon komórkowy komus z kieszeni, osoba ta protestuje krzyczac "zlodziej, oddaj to!".
2. Sciagasz gre z Internetu, producent gry wyraznie sie na to nie zgadza bo wprowadza gre równiez do sklepów.
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a): Ale dales przyklady...Jak komus wezme telefon z kieszeni, to odczuje to od razu, ale jak sciagne gre, której i tak bym nie kupil, to oni nic nie traca, bo i tak nie zaplacilbym za ta gre...
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Nie slyszalem...Ta gra wychodzi juz 2 lata, to tez nie jest fair z ich strony.Gier oryginalnych nie kupie, ato czy bede mial pirata im nie zaszkodzi.Nie zarabiam na piractwie, sciagam tylko dla siebie.Nieuczciwe, fakt, ale na mnie nikt nie straci ani grosza
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości