jazon napisał(a):Fajnie by było jeszcze jak by zmniejszono ceny podróży. Ostatnio spotkałem sobie grupę stalkerów mogli mnie przetransportować gdzie chciałem. Fajnie tyle ze cena 5k jest zaporowa. Taka cena wyklucza używanie takiej opcji w praktyce, a szkoda.
Umnie procedura zmiany klasy wyglądała tak. Domyślnie jest szturmowiec, kliknałem na zmiane klasy i gre mi się wyłączyła. Uruchomiłem gre ponownie i wtedy miałem do wyboru inne klasy.
Laska napisał(a):Hmmm ogółem jestem zadowolony, ale gra rzuciła mnie po 2 godzinach zabawy na zbyt głęboką wodę, początek był przyjemny kupiłem całkiem dobry pancerz, kałacha aż do czasu gdzie przyszło mi zbadać ogończe przy takiej "elektrowni".
Pierwsze 20 zgonów jakoś przebolałem aż zaczęły mnie zastanawiać dwie sprawy.
1.
- Jak do !@#$% mam przejść przez 2 kontrolery, 2 pijawki, chimere i chyba 30 zombie.
2. Chyba to najważniejsze
- Dziwny balans? Bo to wygląda trochę idiotycznie gdy do zabicia mnie z broni palnej potrzeba około pół magazynka lub cały, a taki kotek lub nibypies zabija mnie na jeden strzał o_0
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości