FATAL ERROR
[error]Expression : data
[error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 545
[error]Description : d:\program files\gsc world publishing\s.t.a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\spawns\all.spawn
[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command.
FATAL ERROR
[error]Description : d:\program files\gsc world publishing\s.t.a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\sounds\music\radio\04_radiomix.ogg
FATAL ERROR
[error]Description : d:\program files\gsc world publishing\s.t.a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\textures\wpn\wpn_ppsh41_d1.dds
HollowVooDoo napisał(a):Nie byłoby tak przerąbane ale moim zdaniem jest za dużo mutantów na metr kwadratowy, nie wiem czy na innych mapach jest tak samo albo nawet gorzej ale to trochę przypomina mi wojny frakcji z Czystego nieba.
Gdzie się człowiek nie ruszy to jakiś mutant, ledwo wyjdę ze skadovska i muszę się wracać, bo mnie dziki stłamszą albo zmarnuje całe ammo na pancerne niybpsy. Nie lepiej załóżmy było zrobić te psy słabsze i mniej liczne, a pijawka która załóżmy pojawiła by się żadko zmiotła by nas jednym pacnięciem? Trochę pogrupować ten cały balans, do mutantów słabych, średnich i silnych.
Bo to w tej chwili takie utrudnianie na siłę całej gry, nawalmy wszędzie pełno mutów to się osrają
Mimo wszystko jak już pisałem mod mi się podoba i dalej będę się nim katował.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości