Atamzsiktrop napisał(a):Hm, po pewnym odpaleniu gry zaczęło mi wywalać grę do pulpitu gdy wczytywanie zapisanego stanu się kończyło. Pomyślałem, że pewnie jest zepsuty więc go usunąłem - i zonk, bo inny też nie działa. Przeinstalowałem grę, zainstalowałem Misery i nadal to samo.
Dodatkowo, nie ma nic w logach.
Co może być nie tak?
Mam podobnego babola, z 10x próbowałem wczytać i nic. 4 savy tak samo, dopiero 5 się wczytał, ale musiałem kończyć i nie wiem czy mam resztę twoich przypadłości.
Atam. jak możesz wstaw loga, ja akurat nie mam dostępu do tego komputera na którym gram. Z logiem będzie wiadomo co i jak. Dziś już chyba nie będę miał.
Bug:
- opisany wyżej problem z save'ami, próbowałem zmniejszyć grafikę i też nic, poza tym mam płynnie,
- po pudełka z wraku auta, jest możliwość by Cardan nam otworzył je, w rozmowie mówi nam o koszcie 500 rubli, a bierze 3800 chyba, menda jedna, co to ukryte koszty hehe
Pomysł. Mam propozycje, która niekoniecznie może się spodobać. Otóż, jest masa sprzętu do naprawy. Może by zastosować system podświetleń co naprawia co, np. jak najedziemy na kurtkę to wiemy, że możemy użyć zestawu do szycia itd. Podświetlenia podobne do tych lub te same jak najedziemy na broń i widzimy możliwe do zamontowania dodatki i pasującą amunicje. Owszem to ułatwienie, jednak ludzie już by byli mniej przygnieceni ilością stuff'u i łatwiej by się ogarniało ekwipunek. Co Wy o tym sądzicie i czy to w ogóle wykonalne, bo ja sam nie widziałem w plikach jak dział ten system. Chętnie bym przeczytał opinie innych i czy autorzy uznają to w ogóle interesujące i odpowiednie dla tego rodzaju moda.