vandr napisał(a):Przydałoby się, ale spolszczenie(które wkrótce będzie).
jazon napisał(a):Witam. Bardzo dobre jest to, ze mi MISERY 2 chodzi lepiej niż pierwsza część. Mam jednak pewien problem. Mianowicie nie widze imion ani frakcji do jakiej należy NPC kiedy nakieruje na niego kursorem. Kursor nie zmienia również koloru (nie wiem nawet czy powinien). Czy ma ktoś podobny problem lub wie jak go naprawić? Jest to bardzo irytujące kiedy nie wiem z jakiej frakcji są NPC jakie sobie chodzą po Zonie. Mam również mały problem z napisami, nie wyświetlają się kiedy jakaś postać do mnie mówi, słyszę tylko ich głos (w opcji zaznaczyłem wszystkie napisy). Bardzo proszę o rady i z góry dziękuje. Pozdrawiam
Atamzsiktrop napisał(a):jazon napisał(a):Witam. Bardzo dobre jest to, ze mi MISERY 2 chodzi lepiej niż pierwsza część. Mam jednak pewien problem. Mianowicie nie widze imion ani frakcji do jakiej należy NPC kiedy nakieruje na niego kursorem. Kursor nie zmienia również koloru (nie wiem nawet czy powinien). Czy ma ktoś podobny problem lub wie jak go naprawić? Jest to bardzo irytujące kiedy nie wiem z jakiej frakcji są NPC jakie sobie chodzą po Zonie. Mam również mały problem z napisami, nie wyświetlają się kiedy jakaś postać do mnie mówi, słyszę tylko ich głos (w opcji zaznaczyłem wszystkie napisy). Bardzo proszę o rady i z góry dziękuje. Pozdrawiam
Nie ma już wyświetlania nazw i frakcji, musisz pogadać z danym osobnikiem.
Co do napisów - to tak było też w oryginalnym Zewie. Nic niezwykłego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości