Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Shael napisał(a):Radeon 4850 dokładnie i 4gb ramu (3,5 wykorzystuje bo niedawno kupiłem 4gb ramu i nie zdążyłem zmienić na 64bity jeszcze).
Gizbarus napisał(a):Miałem podobnie, używając równe 3.25 gb RAMu i ATI HD 4650. Jak znajdę na kompie, to podrzucę ci patcha, który pozwala (teoretycznie) wykorzystać grze całą dostępną pamięć.
Ten patch może pomóc ale dopiero po przejściu na system 64bit. W 32bitowych systemach programy nie radzą sobie za dobrze z wykorzystaniem ponad 2GB RAM (a już zwłaszcza xRay) Mimo to kartę masz 512MB więc jakość tekstur musisz zmniejszyć, bo albo się wywali albo się będzie strasznie cięło.
"Twoja opowieść mnie znudziła albowiem nie była o mnie" - Król Julian
Dobra. Może z tym tygodniem trochu przegłem, ale fakt faktem Trik, że powoli, małymi kroczkami zbliżamy się do końca. Zresztą, zanim skończymy, do M2.0 zdąży wyjść jeszcze siedemdziesiąt paczy i łatek
________________________ O, 500 post wbiłem, cheche.
31 Lipiec 2013, czyli data wypuszczenia Misery 2.0, a tak przy okazji to o której już będzie dostępne do pobrania?
EDIT: Czemu forumowy czas jest o godzinę do tyłu?
EDIT2: Dobra już wiem, w okolicach 16 będzie do pobrania
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec egestas diam ac dolor dapibus consectetur. Etiam iaculis accumsan leo. Suspendisse varius imperdiet adipiscing. Aliquam porttitor velit lacus, non feugiat arcu accumsan non. In vitae sapien in eros vestibulum aliquet. Sed turpis augue, semper vitae convallis non, luctus eget libero. Nullam quis magna mi. Morbi malesuada sem ut ligula viverra condimentum. Cras quis dolor id risus aliquet mattis mattis ut sapien. Duis ac vulputate risus. In tempus, arcu mattis semper tempor, odio tellus vehicula arcu, vitae luctus eros nisi eget eros. Nullam congue ligula sed odio vehicula aliquam. Suspendisse eleifend magna.
No to będzie można lato w domu przesiedzieć, nienawidzę lata upał jak cholera to nie dla mnie ja jestem maniakiem zimy więc czekam do 16
oby problemu z modem nie było jak niskie fpsy i tak dalej ale nie ma co myśleć pesymistycznie tylko grzecznie czekać, czas pokaże, jak tam progress z spolszczeniem?
O ciemności, jeśli tylko w Twych ramionach spocząć mógłbym Na chwilę i z doczesnymi oczami Ujrzeć Twój gasnący uśmiech
M.S.O. (Massive Simulation Overhaul) by Alundaio & Trojanuch Atmosfear v3 by Cromm Cruac Absolute Nature v3 by Cromm Cruac complete set of smart_terrains from SMRTER mod (g8 thx for help smrtphoneusr) AI Tweaks by Alundaio Alunadaio Plugin Pack and Plugin Manager Variation Mod by Darkenneko Armory Mod by Simbalime Various fixes from PRP by shifter Mutant Part Hunter Mod by fluffy22 Dynamic HUD Reworked by Smurth Sleeping bag & Sleep deprivation mod by Ceano correct ironsights alignment by b1ub4k Smurth's Scopes Revamped Loot by jci_pt Clear Sky SSP-99 and SSP-99M Suit Mod by fluffy22 Carry Mod for COP by Ceano mutant part icons and factions badges from awesome Total Faction War mod (thx to kubekpop) some assets from Sigerous mod