No i prawidłowo, już ilość próśb o różne pierdoły mnie irytowała, nie masz z tego pieniędzy a ludzie Ci jęczą, że chcę jakieś kolejne bajery przez które Ty tracisz nerwy, bo coś nie działa, coś jest nie tak, a Ci sami forumowicze zaraz krzyczą, że chcą kolejnej wersji..
"Ja chce PROstalkera z moim imieniem!"
"A ja chcę nowy karabin szturmowy" (a to ch☺☺, że takich broni już jest od groma...)
"A ja chcę encyklopedię w PDA"
"A ja chcę różowego kucyka z napisem "S.T.A.L.K.E.R." na zadzie i w egzoszkielecie!"
@Smoq Szczerzę Cię przepraszam, że rzuciłem wtedy pomysł z tymi modułami, bo nie myślałem, że urośnie to do takiego rozmiaru. Jedyna rzecz o którą wcześniej walczyłem to byłą celność NPC, ale to jeszcze było na starym AI, co wtedy zastosowałeś schemat który zaproponowałem określający ilość wystrzelonych pocisków w zależności od odległości od celu - wtedy się cieszyłem, że chociaż minimalnie przysłużyłem się TFW, ale z tymi modułami to zjechałem na całej lini.
Więc jak już mówiłem, niczego już nie dodawaj chyba, że z zespołem na coś wpadniecie ale to ma wyjść OD WAS. Zrób to AI, zoptymalizuj kod, zrobimy testy i jak będzie gites to sfinalizujesz wersję bez fabuły. A fabułę dodawać będziecie na gotowym technicznie dziele.
Związki na odległość to ch*j, a czołgi same się nie zatankują, pamiętaj.
Wave
Zostawiasz wóz na parkingu pod Tesco i jedziesz do sąsiedniego miasta to ch*j wie co się z nim może stać.
Wave