Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Siemka mam problem - Gdy podczas misji w laboratorium X16 Naznaczony traci przytomność gra sie wyłącza . Próbowałem zmienić grafikę , reinstalować grę itd ... Lecz nic nie dało rezultatu ! Co mam robić ?
Spojrzeć na oczobitną pomarańczową ramkę u góry strony, po czym zastosować się do zapisanych w niej poleceń. Dopiero wtedy będziemy mogli wywróżyć, jak ci pomóc. Chyba, że masz pirata - to sprawa jest oczywista.
No ok dowiedziałem się że mój shader jest dla wersji 1.0005 (mam 1.0006) . No dobra zmieniłem shadera na nowszego i dalej nic . Może to wadliwa kopia gry (kupiona w empiku ) Jak myślicie kupić nowego stalkerka czy dalej grzebać w plikach ?
Ah no wyszukałem powód w logu - shader does not match the version of the game (1.0006) Zmieniłem shadera na nowszego i dalej nic nie działa - teraz się pytam co zrobić z shaderem (no ten co odpowiada wersji gry też nie działa a log z błędem (ten który sie pojawił w lab X16 kiedy zamieniłem shadera na nowszego ) pisze powód - (nic nie pisze) .
1.0005/6 to nie schader a wersja patcha, grałeś na 1.0005 i tym dałeś ciała, wydaje mi się że zaczęcie gry od nowa to jedyne rozwiązanie bo save ma w sobie zapisanego buga.