Pangia napisał(a):Wyczytałem tam m.in., że trafienie w palca z broni kalibru 5.56x45mm SS109 ma odbierać 20% życia. Aha, czyli wychodzi z tego, że gdyby ktoś odstrzelił mi za pomocą M16 wszystkie 5 palców jednej dłoni, to poniósłbym natychmiastową śmierć? Realizm po wuju.
Pangia napisał(a): chyba że facet chce trafiać Spasem ze 100 metrów (co dla jakiegoś naprawdę dobrego strzelca mogłoby być możliwe, ale przy użyciu amunicji kulowej - inna sprawa, jaką prędkość pocisk będzie miał po przebyciu takiej odległości).
tefinho88 napisał(a):Jakie więc inne rozwiązanie proponujesz, w ramach tych "nieszczęsnych" 20% obrażeń w grze. Dawaj, podsuń ciekawy pomysł, może zrewolucjonizujesz przyszłość FPSów
tefinho88 napisał(a):ciężko mi sobie wyobrazić znaczący wpływ umiejętności strzelca, na 100m celny strzał kulą, z GŁADKIEJ lufy...
tefinho88 napisał(a):generalnie pitolisz glupoty, aż smutno sie robi
Pangia napisał(a):Stalker to nie Simsy, to nie ma być realistyczne.
Pangia napisał(a):tefinho88 napisał(a):Jakie więc inne rozwiązanie proponujesz, w ramach tych "nieszczęsnych" 20% obrażeń w grze. Dawaj, podsuń ciekawy pomysł, może zrewolucjonizujesz przyszłość FPSów
Stalker to nie Simsy, to nie ma być realistyczne.
Pangia napisał(a):tefinho88 napisał(a):generalnie pitolisz glupoty, aż smutno sie robi
Dziękuję za konstruktywną krytykę.
MetalowyStalker napisał(a):ludzie, mnie gówno interesuje że w życiu da się zginąć strzałem z makarova, ja piszę o GRZE a tak dokładnie o modzie i piszę jak ma być w grze np o tym strzale z strzelby, także nie róbcie zemnie idioty, a ten mod nie musi być realistycznym modem, a BAZĄ do stworzenia/skonfigurowania własnego moda, także wyluzujcie poślady
FATAL ERROR
[error]Expression : data
[error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 545
[error]Description : d:\s.t.a.l.k.e.r. zew prypeci\gamedata\spawns\all.spawn
[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command.
* Saving spawns...
* Saving objects...
* 9814 objects are successfully saved
* Game (moje imie) - quicksave.scop is successfully saved to file 'f:\users\public\documents\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\savedgames(moje imie) - quicksave.scop'
* [win32]: free[139820 K], reserved[142100 K], committed[1815168 K]
* [ D3D ]: textures[811066 K]
* [x-ray]: crt heap[367762 K], process heap[9259 K], game lua[41666 K], render[2252 K]
* [x-ray]: economy: strings[26568 K], smem[7732 K]
* phase time: 599 ms
* phase cmem: 373282 K
* phase time: 52 ms
* phase cmem: 373282 K
* Loading spawn registry...
FATAL ERROR
[error]Expression : data
[error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 545
[error]Description : d:\s.t.a.l.k.e.r. zew prypeci\gamedata\spawns\all.spawn
[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command.
stack trace:
001B:69737365 nvd3dum.dll
pany, po pierwsze nikt nie robi z Ciebie idioty. Sam tez nie staraj się do niego upodobniać.
po 2, nie Ty decydujesz, jaki ten mod musi czy może być, a jego AUTOR (ku uciesze większości z nas tu obecnych). Ten mod wychodzi poza pewne schematy i wciska do gry zupełnie inny klimat. Osobiście chciałbym, żeby twórcy domyślnie wypuszczali w vanilli tego typu wersje. Niestety, miedzy innymi, dzięki takim graczom jak Ty - jest to niemożliwe. Więc nie - ten mod nie ma być bazą pod Twoje widzimisię (może w delikatnym stopniu) - w nim nie chodzi o żaden kompromis, a o ukazanie Zony NIEPRZYJAZNEJ przybyszom, Zony okrutnej i niebezpiecznej. Albo go bierzesz i kochasz i pieścisz myszką i klawiaturą, albo przeklinasz i wywalasz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości