Microtus napisał(a):scigacz1975 napisał(a):Bo to że kochają inaczej to już ich prywatna sprawa, ale to że próbują to propagować, twierdzą że to ok i oczekują z tego powodu jakiś ulg - to już nie jest ich prywatną sprawą, to już nie jest ok.
A tego wywodu po prostu nie rozumiem pewnie powinna gdzieś być kropka... lub rozwinięcie skrótu myślowego.
scigacz1975.

Wunderwaffe napisał(a):Widzieliście kiedyś hetero, który rozpowiada innym o swojej orientacji? Widzieliście samozwańczego przywódcę heteroseksualnych w stylu Biedronia, który w radiu opowiada o swojej prywatności bez żenady? No właśnie.
Bies86 napisał(a):Lesbijki jako tako toleruje ale gejów już nie.

Slovik napisał(a):Bies86 napisał(a):Lesbijki jako tako toleruje ale gejów już nie.
wtf... Co za hipokryzja! xD

Slovik napisał(a):Wunderwaffe napisał(a):Widzieliście kiedyś hetero, który rozpowiada innym o swojej orientacji? Widzieliście samozwańczego przywódcę heteroseksualnych w stylu Biedronia, który w radiu opowiada o swojej prywatności bez żenady? No właśnie.
Co krok widać na ulicy mizdrzące się do siebie pary i wydłubujące sobie językami reszki jedzenia z jamy ustnej- to jest rzecz jasna "normalne". Wielu facetów chce usilnie udowodnić jakimi są macho itp. itd., więc jak dla mnie głupie te argumenty.

Tajemniczy napisał(a):Ale to że mężczyzna całuje kobietę to akurat jest normalne zachowanie i od wieków istniejące u homo sapiens. Natomiast kobieta całująca kobietę czy mężczyzna mężczyznę to już nie jest normalne.

nelson82 napisał(a):Skoro już tak nagminnie (zwłaszcza w tym temacie) używamy wyrażenia "normalne", to może warto sobie odpowiedzieć na proste pytanie - co ono oznacza?
Mnie najbardziej przekonuje porównanie:
NORMALNE = NAJCZĘŚCIEJ SPOTYKANE
ale może ktoś zna bardziej trafne wyjaśnienie...
Chodzi mi o samą definicję słowa "normalne", a nie o to co ja uważam za takie.

xKoweKx napisał(a):Tajemniczy napisał(a):Ale to że mężczyzna całuje kobietę to akurat jest normalne zachowanie i od wieków istniejące u homo sapiens. Natomiast kobieta całująca kobietę czy mężczyzna mężczyznę to już nie jest normalne.
Zachowania homoseksualne wśród ludzi to nie jest wymysł XXI wieku.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości