Potrzebuje programu do uruchomienia CoP

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

Potrzebuje programu do uruchomienia CoP

Postprzez KOZAKER w 07 Lis 2012, 01:45

Potrzebuje programu do uruchomienia stalkera CoP. Mam zainstalowanego stalkera na PC, na dys. zew. i chciałbym uruchomić go na laptopie (nie był tam instalowany), lecz wyskakuje mi onkieko ,że nie znalazł biblioteki. Zainstalować go nie mogę, bo nie znam hasła admina. Na laptopie mam W Vista

P.S. Nie piszcie ,że moge grać na PC , bo racze nie zabiore go do szkoły ( 1 raz w roku muszę spędzić 8 godzin nudząc się jak mops)
Niech mnie Zona pochłonie, jeśli kłamie.
Awatar użytkownika
KOZAKER
Kot

Dołączenie: 11 Cze 2012, 13:30
Ostatnio był: 11 Sty 2014, 11:55
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Big Ben
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Potrzebuje programu do uruchomienia CoP

Postprzez impulse_101 w 07 Lis 2012, 08:47

Biloteka jest na drugim pietrze na koncu korytarza.

Napisz o jaką bibloteke chodzi. Jesli nie masz adma a bedzie tam brakować directXa to masz pozamiatane. Musza tez być pliki stronicowania wlączone a gra musi miec mozliwosc utworzenia folderu z savami chyba ze zmienileś scieżke na swoj dysk. Generalnie nie jest taki proste zeby odpalic go w portable.
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Re: Potrzebuje programu do uruchomienia CoP

Postprzez wobes w 07 Lis 2012, 12:56

Ja mam wersje portable, robi się ją w minutę, w fsgame.ltx wystarczy wpisać:

Kod: Zaznacz wszystko
$app_data_root$         = true | false | data

to gra trzyma savy i całą resztę tego co normalnie w katalogu usera w swoim katalogu w .\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\data, jedyna rzecz jaką trzeba zmieniać to katalog roboczy w ustawieniach skrótu do xrEngine.exe (musi wskazywać aktualny katalog gdzie leży plik fsgame.ltx). Działa nawet na pendrivie, ale trzeba mieć na uwadze koszmarny czas wczytywania i późniejsze zacięcia.

A jeśli chodzi o brakujące biblioteki to prawdopodobnie chodzi o MS VC++ Redist (nie pamiętam niestety w której wersji).

Za ten post wobes otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive KOZAKER.
wobes
Tropiciel

Dołączenie: 22 Sie 2010, 20:20
Ostatnio był: 31 Mar 2015, 00:50
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 38

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 2 gości