Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez duty w 28 Sie 2012, 16:01

Jeden poseł chyba wyleciał z partii za podobną, ale mniej ostrą wypowiedz niż bulidos .Pogadać sobie można a z 10 lat wstecz stłuc na ulicy, czy w parku , sprawa się skomplikuje jak będzie miał takiego pedała w rodzinie.
A zdarzyć się może każdemu , bo to nie kwestia genów tylko prawidłowego rozwoju psychofizycznego dziecka (podobno też nie prawidłowego poziomu hormonów matki w czasie rozwoju płodu, choć wątpię ). Przyczyny nie są do końca znane, nie potrafimy leczyć i zapobiegać , 4% naszego społeczeństwa to homoseksualiści , biseksualistów jest chyba jeszcze więcej , więc nie problem znaleźć jest kogoś w własnej rodzinie np: "wujka same zło". O traumie jaka może spotkać rodziców, których dotknie takie nie szczęście, nie chce nawet myśleć , co maja zrobić, udawać że wszystko jest ok?
Co wtedy zrobił by bulidos?? Nie no żartuje za parę lat będzie wiedział a WY ??

Chcę poznać wasze zdanie co Wy byście zrobili w tych przypadkach, nie chce poruszać tematu lobby homoseksualistów, mam identyczne zdanie jak Przemek77 :wódka: a ten temat się chyba już wyczerpał.

Przemek77 napisał(a):Co zaś do "wojowników o prawa gejów" - to ja w nich widzę wyłącznie zakompleksionych, małych ludzików, którzy są tak zżerani przez swoje postawy roszczeniowe i nienawiść do świata, że sa zwyczajnie zabawni. Kojarzą mi się z takimi najtwardszymi "moherowymi dziadkami" - bo to w zasadzie to samo. "Kto nie z nami ten przeciwko nam" - tylko idea inna - metoda i mentalność taka sama.
Awatar użytkownika
duty
Tropiciel

Dołączenie: 27 Lut 2011, 22:29
Ostatnio był: 15 Cze 2015, 18:31
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 27

Reklamy Google

Postprzez Microtus w 29 Sie 2012, 00:03

Ja napiszę tak: Art 30 konstytucji RP Rozdział III Art. 30.

"Przyrodzona i niezbywalna godność człowieka stanowi źródło wolności i praw człowieka i obywatela. Jest ona nienaruszalna, a jej poszanowanie i ochrona jest obowiązkiem władz publicznych."

Za wikipedią:
Godność w polskim Kodeksie cywilnym i Kodeksie karnym

"Godność jest dobrem osobistym chronionym przez prawo. Razem z dobrym imieniem składa się na zdefiniowane w art. 23 Kodeksu cywilnego pojęcie czci. Z punktu widzenia Kodeksu karnego naruszenie czyjejś godności jest przestępstwem znieważenia. Sąd Najwyższy RP w wyroku z 21 marca 2007 (I CSK 292/06) stwierdził, iż godnością osobistą jest własne wewnętrzne przekonanie danego człowieka o jego etycznym i moralnym nieposzlakowaniu oraz oczekiwanie czci wobec siebie rozumianej jako pozytywne nastawienia innych osób wobec niego ze względu na społeczne i osobiste wartości, które reprezentuje. Tak rozumiana godność nie podlega wartościowaniu, a jej naruszenie występuje, gdy bez uzasadnionych podstaw, zwłaszcza w obecności osób trzecich, traktuje się kogoś negatywnie i wyraża się o nim w sposób poniżający."

Tyle na ten temat... (temat do zamknięcia) LOL
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 106

Postprzez Realkriss w 29 Sie 2012, 13:48

Jeszcze tylko wisienka na torcie:

Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez KoweK w 30 Sie 2012, 08:33

Związek mężczyzny i dwóch kobiet, którzy od trzech lat żyją razem, zarejestrowano w mieście Tupa w stanie Sao Paulo. - Prawne przeszkody nie istnieją, a tradycyjny obraz rodziny się zmienia - mówi notariuszka, która dokonała rejestracji

[ http://wyborcza.pl/1,75477,12383067,Tro ... owany.html ]

:D
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 15:03
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez tomasz4815 w 30 Sie 2012, 09:02

Przecież to Brazylia... :D Rozpusta tam panuje.
A wielożeństwa były już kiedyś. Patrząc na to wszystko nasuwa mi się taki "nie-do-końca racjonalny" wniosek:
Niedługo będzie można zawrzeć związek małżeński z pieskiem albo kotkiem :E
Świat idzie naprzód, pytanie tylko czy w dobrym kieruku? Osobiście uważam, że nie. Oczywiście najpewniej się mylę no ale cóż, jestem tylko człowiekiem.

@Realkriss Co to za deska?

:arrowd: Nie kombinuj z tymi kwejkami, bo się źle dla Ciebie skończy. Ja jestem idealnym przykładem. :arrowd:

Uwagi moderatora:

Nie używaj z dupy strzałek do odpowiadania na posty. - Soviet
Awatar użytkownika
tomasz4815
Łowca

Dołączenie: 17 Lut 2011, 12:46
Ostatnio był: Dzisiaj, 12:37
Miejscowość: Tam, gdzie atik czołgiem jeździ.
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 96

Postprzez paintball_0 w 30 Sie 2012, 09:28

Gdyby Kowek, w swej niezmierzonej mądrości*, nie zbanował kwejka, to z zalinowanego przeze mnie obrazka dowiedziałbyś się, że nie można zawrzeć prawnej umowy na cokolwiek ze stworzeniem nie będącym człowiekiem.;)
No i widzę, że Realkriss subskrybuje podobne kanały jutubowe co ja**. ;)

:

*bo właściwie nie wiadomo ile tej mądrości ma
**nie, nie takie o gołych chłopach :E

ps.: spojlery czytacie na własną odpowiedzialność, nie są to treści odpowiednie dla każdego. ;)
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez Realkriss w 30 Sie 2012, 11:47

Tomasz, to jest najprawdziwszy facet, a nie kobieta! Też byłam w szoku.

Żenujące zjawisko androgynicznych modeli jest coraz częstsze na rynku modowym, nie będę zamieszczać zdjęć, bo co słabsi heterycy by mogli nie utrzymać treści żołądka, natomiast dla hardkorów polecam wyguglanie sobie modelki/modela o nazwie Lea T, albo Andrej Pejic.
Mężczyźni, którzy robią z siebie kobiety, biorą udział w sesjach mody i są przez ten debilny światek uznani za zjawiska.
A ta reklama toyoty - czyli samochodu, więc teoretycznie skierowana do facetów., więc WTF?!
Jaki target, grupa odbiorców odbiera pozytywnie reklamą samochodu, w której występuje baba z jajami?
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Kozaki: 882

Postprzez tomasz4815 w 30 Sie 2012, 12:01

:o Realkriss, dosłownie kilka minut zbierałem szczękę z podłogi po tym jak przeczytałem Twego posta...To jest chore.
Dopiero jak teraz drugi raz to obejrzałem, zaczaiłem o co chodzi...O w mordę świat naprawdę schodzi na psy...
Ale jaja...
Pewnie niedługo w modzie będzie przyszywanie sobie "multi-penisów" :facepalm:
Pazdro.
Awatar użytkownika
tomasz4815
Łowca

Dołączenie: 17 Lut 2011, 12:46
Ostatnio był: Dzisiaj, 12:37
Miejscowość: Tam, gdzie atik czołgiem jeździ.
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 96

Postprzez xionc w 30 Sie 2012, 12:17

a kto ci każe przebierać sie za babke albo przyszywać drugą faje? To że ludzkość zmierza ku samozagładzie to od dawna wiadome, proponuje sie z tym pogodzić i robić swoje.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Microtus w 30 Sie 2012, 16:27

Androgenicznych jak już... To raz. A dwa to ja w tym nie widzę nic szokującego. Kolo ma kobieca urodę ale cycków sobie nie dorabia. Zresztą sylwetkę ma niezbyt kobiecą ten model z reklamy. Szokuje to was?
Jest sporo kobiet które się ubierają i stylizują na mężczyzn i też byście nie odróżnili w zasadzie co jest co.
Dawno mnie takie rzeczy przestały szokować...

Jeżeli jest podaż jest i popyt. Za pewne są ludzie których to kręci. Mnie nie koniecznie ale nie widzę tu nic złego. Poza tym nikt tu nikogo nie oszukuje skoro wiadomo, że to kolesie.
War. War never changes...
Bury
zapraszam do lektury :)
Awatar użytkownika
Microtus
Legenda

Dołączenie: 18 Cze 2007, 14:31
Ostatnio był: 19 Sty 2019, 22:54
Miejscowość: łorsoł
Kozaki: 106

Postprzez lukebuka w 30 Sie 2012, 16:38

Tak wracając do tematu,
Parady gejów można zobrazować takim przykładem:

Zróbmy paradę misiów pluszowych i krzyczmy, że chcemy, by misie mogły adoptować dzieci, a każdy, kto będzie temu przeciwny, bądź powie "nie lubię pluszu" niech zadynda na gałęzi, bo jest nietolerancyjny. Ale my bardzo jesteśmy, co nie?

Właśnie w tym jest cały problem. Rozumiem, iż niektórzy nie chcą, by homoseksualiści zostali odrzuceni przez społeczeństwo, ale są przecież jakieś granice. Niedługo dojdzie do tego, że będziemy wieszać na sobie psy, a jak ktoś zapyta, o co poszło, to dopiero wtedy pójdziemy po rozum do głowy.

Jak chcecie, to się kłóćcie, sam przed namolnym gejem umiem się bronić, nikomu swoich racji nie narzucam, a tym bardziej nie zamierzam robić na ten temat parady, bo może ktoś jeszcze nie usłyszał. Jak ktoś raz zrozumie, nie trzeba mu potem o tym natrętnie przypominać.

Z całym szacunkiem.

Za ten post lukebuka otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975.
Awatar użytkownika
lukebuka
Tropiciel

Dołączenie: 09 Gru 2011, 17:21
Ostatnio był: 23 Gru 2017, 20:18
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 44

Postprzez KoweK w 30 Sie 2012, 16:44

lukebuka napisał(a):Zróbmy paradę misiów pluszowych i krzyczmy, że chcemy, by misie mogły adoptować dzieci, a każdy, kto będzie temu przeciwny, bądź powie "nie lubię pluszu" niech zadynda na gałęzi, bo jest nietolerancyjny. Ale my bardzo jesteśmy, co nie?

Bardziej idiotycznego porównania się nie dało?
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 15:03
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości