Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Przemek77 w 12 Lip 2012, 11:55

Nie trzeba być ekspertem, bo to wszystko widać jak na dłoni.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Reklamy Google

Postprzez Gorianov w 12 Lip 2012, 12:54

A tamten poprzedni pan to chyba ma jakąś obsesje

Niema obsesji. Napisał to co myśli, a myśli tak jak większość polaków. Nie musimy wszystkiego tolerować, mnie przeszkadza to że chcą adoptować dzieci, urządzać zboczone parady gdzie mężczyzna przebiera się za kobietę a małe dzieci na to patrzą, przeszkadza mi także to że walą się w dupe w domu. To nigdy nie było i nie będzie normalne ani przyjęte do społeczeństwa w 100%, i chociaż tyle dobrze.

Za ten post Gorianov otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Wańka_Wkręt, Mruk,
Negative xionc.
Awatar użytkownika
Gorianov
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 27 Cze 2012, 00:20
Ostatnio był: 08 Wrz 2021, 23:36
Miejscowość: legowisko utakera
Kozaki: 36

Postprzez xionc w 12 Lip 2012, 13:08

Większość polaków to debile i co z tego? A małe dzieci patrzą jak bardzo hetero tatuś wali w łeb bardzo hetero mamusie bo zupa była za słona. Najlepiej będzie jak zaczniesz się interesować swoją dupą a nie cudzą/cudzymi.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Gorianov w 12 Lip 2012, 13:52

Większość polaków to debile i co z tego?

Też jesteś polakiem, więc może ty też znajdujesz się w tej większości ;)
A małe dzieci patrzą jak bardzo hetero tatuś wali w łeb bardzo hetero mamusie bo zupa była za słona.

Nie porównuj ojca który bije własną żonę do homoseksualistów, bo to całkowicie co innego. Są różne przypadki, ale z dwojga złego wolałbym rodziców którzy się tłuką niż dwóch ojców żeby mnie wszyscy mnie wyśmiewali.
Najlepiej będzie jak zaczniesz się interesować swoją dupą a nie cudzą/cudzymi.

Oto się tak nie martw. Ale jeżeli według ciebie seks analny dwóch mężczyzn jest normalny to powodzenia w dalszym życiu :-/
Awatar użytkownika
Gorianov
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 27 Cze 2012, 00:20
Ostatnio był: 08 Wrz 2021, 23:36
Miejscowość: legowisko utakera
Kozaki: 36

Postprzez Przemek77 w 12 Lip 2012, 14:09

xionc napisał(a):A małe dzieci patrzą jak bardzo hetero tatuś wali w łeb bardzo hetero mamusie bo zupa była za słona.

Aha. jak rozumiem uważasz, że rodziny "hetero" to nic innego jak siedliska patologii i przemocy, tak? Nie mam więcej pytań.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez KoweK w 12 Lip 2012, 14:51

xionc po prostu generalizuje w ten sam głupi sposób, co ty. Na podstawie paru odchyłów kreujesz wizerunek całej społeczności homoseksualnej.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 23:46
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Postprzez xionc w 12 Lip 2012, 15:42

Gorianov napisał(a):Też jesteś polakiem, więc może ty też znajdujesz się w tej większości ;)

Właśnie nie, generalnie większość populacji to debile i idioci, tak już po prostu jest w dzisiejszym świecie.

Gorianov napisał(a):Nie porównuj ojca który bije własną żonę do homoseksualistów, bo to całkowicie co innego. Są różne przypadki, ale z dwojga złego wolałbym rodziców którzy się tłuką niż dwóch ojców żeby mnie wszyscy mnie wyśmiewali.

Błąd, nie rodzice sie tłuką tylko tatuś mamusie albo mamusia tatusia. W takich rodzinach zwykle dziecko też dostaje w łeb albo pare kopów. Czyli wolałbyś mieć w domu patologie i znęcanie sie niż kochających rodziców tej samej płci. A i po czym wnosisz że rodzice = małżeństwo?

Gorianov napisał(a):Oto się tak nie martw. Ale jeżeli według ciebie seks analny dwóch mężczyzn jest normalny to powodzenia w dalszym życiu :-/

Nie wiem, nie interesuje mnie czy ktoś lubi panie, czy panów, panów i panie, kajdanki, lateksy, trójkąty, używa wibratorów, sztucznych wagin czy własnych rąk.
Tobie też doradzam koncentracje na swoim życiu
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez dorian w 12 Lip 2012, 16:24

Że się wtrącę..
Sory, ale:

- jeśli jesteś katolikiem (nie musisz być), to najpierw był Adam i Ewa, nie Adam + Adam,
- od zawsze to samiec zdobywał samicę i ją potem dmuchał (wśród ludzi bywa odwrotnie),
- od zawsze pies goni za suką w ruji (nie wiem czy dobrze napisałem), nie za psem, wilk za wilczycą,
- od zawsze kotka się łasi do kota, a kot do niej + odwrotnie, a koty/samce się wzajemnie napier*lają,
- ptak dmucha samicę ptaka i są małe ptaszki, tak samo z innymi zwierzętami,
- zgodnie z porządkiem umownym i niestety zaakceptowanym przez min. 70 % tego świata, to samiec jest dla samicy, a ona dla niego.

Więc imo samiec + samiec, a samica + samica to coś, co nie jest łatwo zaakceptować.
A że ktoś lubi takie rzeczy, to już jest całkowicie inny temat..

Za ten post dorian otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive scigacz1975, robo_pl, Kudkudak.
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Postprzez Werewolver w 12 Lip 2012, 17:21

Dorian, twój przykład jest absolutnie bez sensu. Są ptaki, u których te role są odwrócone, są tez zwierzęta z genitaliami obu płci. I to że w prawie każdym gatunku zwierząt występował homoseksualizm, biseksualizm jak i heteroseksualizm i nic tego nie zmieni. Nie powinno Ci przeszkadzać co kto robi w swoim zaciszu domowym, póki nie będzie się z tym komuś narzucał.
Image
Awatar użytkownika
Werewolver
Tropiciel

Dołączenie: 06 Lut 2011, 13:53
Ostatnio był: 03 Kwi 2014, 20:53
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 37

Postprzez dorian w 12 Lip 2012, 17:31

To co podałeś Werewolfer j.w. to są przypadki (czytaj anomalie w przyrodzie..) co do homoseksualizmu. I nie zmienia to faktu, że dla większości tego świata to jest :facepalm:
To jest mój komentarz do twojego posta.
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Postprzez smok61 w 12 Lip 2012, 17:37

A mnie się wydaje, że temat Homoseksualizmu jest sztucznie rozdmuchiwany. To kolejny temat zastępczy, odwracający uwagę od spraw naprawdę ważnych. Zastanówmy się, ilu jest w Polsce tych biednych ludzi? Kilka, kilkanaście tyś. nie wiem, a mówi się o tym jakby co drugi Polak był homoseksualistą. Piszę - biednych ludzi - bo trzeba mieć coś nie tak z głową, by zdrowy chłop wolał innego chłopa niż kobietę i na odwrót. Ja tym ludziom współczuję.
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Stanisław Lem
Awatar użytkownika
smok61
Tropiciel

Dołączenie: 19 Wrz 2009, 12:36
Ostatnio był: 07 Lut 2018, 19:30
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 75

Postprzez scigacz1975 w 12 Lip 2012, 17:53

To co podałeś Werewolfer j.w. to są przypadki (czytaj anomalie w przyrodzie..) co do homoseksualizmu. I nie zmienia to faktu, że dla większości tego świata to jest :facepalm:
To jest mój komentarz do twojego posta.

Niepotrzebnie się wysilasz - ja już przestałem. Po prostu niektórym nie da się wytłumaczyć że to choroba/anomalia/odchył i nie jest, ani też nigdy nie będzie normą. Po prostu Ci "niektórzy" i tak będą truć swoje. I choćby im sam Biedroń powiedział że jest anomalią to zdania nie zmienią. Są chyba bardziej homo od samych homosiów. Więc po co się wysilać.

Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive dorian,
Negative Werewolver.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość