- Za ten post vandr otrzymał następujące punkty reputacji:
- manash, Pijawol, Tajemniczy, LSkiper.
Ba. Ale jednak średnia krajowa to dalej ekrany o przekątnej około 3", 3,5".
mazindo napisał(a):Nie jest oryginalna,ale nie mam tez do niej cracka....
Mam pobrana najnowsza wersje,cala edycje kolekcjonerska....
sonystalker95 napisał(a): Tormentor napisał że chciał by S.T.A.L.K.E.R.-a na silniku "Source" nie wiem co to jest nie testowałem ale gdyby S.T.A.L.K.E.R. był na tym silniku to nie było by wiele rzeczy w grze i to jest głupi pomysł.
rzambol napisał(a):Ten mod pali jak stary przyrdzewiały Vladimirec mojego ojca, ale pograć się da. Choć mnie po raz 1258 wkurza ładowanie M. wojskowych, by się dostać dalej, a cholerny bug trap wywala przy ładowaniu poziomu. Jeszcze chwila i pójdzie to razem z kosmicznym syfem w kosmos...
Ten post jest reklamą mojego postu 'scenariusze' który znajdziecie w dziale twórczość i literatura. Polecam . Proszę nie odpisywać tutaj.
cygan99 napisał(a):Snorki siedzą pośród drzew wszędzie slychać snorków śpiew a gdy snork poczuje twoją krew zaraz przyjdzie do ciebie
Re: Co was cieszy?
Przez zubunt w Dzisiaj, 17:43
Niektóre z niewielu rzeczy, które sprawiają mi radość w tym porąbanym świecie:
-różnego rodzaju eksplozje,
-Alucard Nosferatu,
-myśl, że ludzkość prędzej czy później wyginie.
caleb59 napisał(a):Wieksze pajaki - nie cierpie ich... Pozatym lek wysokosci oraz obawa ze mi "nie stanie" wtedy kiedy przyjdzie pora hahaha!
Pająki. Aczkolwiek, aby to przezwyciężyć, mam w planach kupić pajączka kiedyś.
Poza tym... lęk wysokości...
caleb59 napisał(a):obawa ze mi "nie stanie" wtedy kiedy przyjdzie pora hahaha!
Jak się nie trenuję, to się nie dziwie, że masz takie obawy. Haha.
@Kowek jak zawszy bystry niczym wczorajsza woda w klozecie xD - caleb59
Gdyby Zona obejmowała cały realny świat co byście zrobili w pierwszej kolejności?
Umarli .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość