kombinezony od frakcji

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

kombinezony od frakcji

Postprzez chlebak97 w 31 Mar 2012, 20:49

Mam problem ponieważ oglądałem zagrajmy w tej gry i koleś dostawał po pokonaniu renegatów pancerz czystego nieba a po pokonaniu bandytów dostał SEVA ja robiłem DOKŁADNIE to samo i nie dostałem ani pancerza czystego nieba ani SEVA ' y. :( zrobiłem wszystkie zadania od frakcji
chlebak97
Kot

Dołączenie: 11 Lis 2011, 14:51
Ostatnio był: 02 Sty 2015, 10:07
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: -4

Reklamy Google

Re: kombinezony od frakcji

Postprzez Rumcajs93 w 31 Mar 2012, 21:14

Pancerze otrzymasz tylko za jedno zadanie frakcji - Przejęcie wrogiej bazy.
Aby dostać kombinezon musisz uczestniczyć w szturmie twojej frakcji na główną bazę oponenta, co więcej musisz nawet zabić wroga podczas ataku.
Ja Tu Tylko Sprzątam
:

Swierzbią Paluszki. Co ??
Awatar użytkownika
Rumcajs93
Łowca

Dołączenie: 22 Lip 2011, 19:32
Ostatnio był: 19 Lut 2023, 12:57
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 86

Re: kombinezony od frakcji

Postprzez iwan-iwanowicz w 31 Mar 2012, 21:36

Od Czystego nieba kombinezon za odbicie Parku Maszyn z rąk Renegatów. SEVA po przystąpieniu do Wolnych stalkerów w Kordonie i odbicie głównej bazy na wysypisku z rąk Bandytów. Panimajesz?
Awatar użytkownika
iwan-iwanowicz
Stalker

Dołączenie: 25 Lut 2010, 22:29
Ostatnio był: 23 Gru 2014, 23:09
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: -3

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości