Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
A ja mam pytanko ^^ Czy we frakcji Czyste Niebo jest egzoszkielet? Nie znalazłem nic takiego w specjalizacji mechanika ;x A jeżeli nie ma to co jest w zamian i czy jest w stanie się równać z egzoszkieletem?
I jeszcze pytanie jak członkowie oddziału radzą sobie z karabinami wyborowymi? Nie chce marnować drogiej amunicji i kasy na karabin, a może ktoś wie, więc się pytam ^^
Ostatnio edytowany przez gosciu121 24 Mar 2012, 21:04, edytowano w sumie 2 razy
Hymm karabiny wyborowe? Ja Obkowi dałem Wintara którego znalazłem,trochę ammo i radzi sobie nawet,nawet.Ale nie wali na duże odległości.Więc podsumowując,radzą sobie ok.
Panie kolego - Czyste Niebo oczywiście ma swoją wersję egzoszkieletu. BAA oni mają na wyposażeniu kombinezon jeszcze lepszy od tego twojego egzosa
A co do kompanów to smoqu kiedyś pisał że ogólnie praktycznie wszyscy NPC lepiej radzą sobie z obsługą i celowaniem z karabinów szturmowych aniżeli broni snajperskich - GSC narobiło takie zamieszanie i naprawa tego jest mało prawdopodobna.
W zasadzie to radzą sobie całkiem ok, po prostu musisz uważać bo jak ktoś do nich podejdzie to praktycznie nic nie robią tylko zgarniają dmg na klate... No i jak w końcu trafią to zazwyczaj zabijają Lecz i tak moim zdaniem lepiej im dać karabin