Hełmy to raczej taki dodatek, dobrze że w ogóle są a kompanowi można zmienić kombinezon, jeśli coś się da zrobić w tym temacie to może w przyszłości chłopaki coś zmienią.
Co do Czerwonego Lasu, to jest tam na razie nudo bo będzie rozwijana mapa zgodnie z fabułą, która jest dopiero w fazie pomysłów.
Tu mam sam kilka pomysłów żeby urozmaicić rozgrywkę . W sobotę napisze coś na ten temat.
Chciałem zwrócić też uwagę na poruszany temat problemów z mutantami ,umieraniem całych stad psów innych mutantów, po czas przechodzenia z mapy do mapy albo innych powodów, których nie jestem pewien, faktycznie szczury są prawie nie spotykane. Ktoś może zauważył coś więcej??
Rumcajs93 napisał(a):A może z tymi PDA zrobisz podobnie jak to było w modach AMK do SHOCa.
Pda sprzedawane handlarzowi będzie kosztowało go 15-20rubli. Ale w Zonie będzie obecny agent któremu bardzo zależy na informacjach każdego rodzaju i ten pan wzamian za PDA martwych stalków daje jakieś fanty, lub informacje.
za 10 sztuk PDA losujemy, nagroda - od amunicji poprzez apteczki, bandaże i może nawet arty niższej klasy
za 20 sztuk PDA dostaniemy lokalizacje jakiegoś schowku.
Tutaj rodenty nie mają żadnego trofeum.
Bardzo mi się podoba ten pomysł , (zastanawiałem się kiedyś, gdzie są PDA, ale to przyzwyczajenie z SHOC), tu jednak dodał bym raczej zależność a nie przypadkowość, im ważniejsza postać tym droższe PDA(np:dowódcy oddziałów mieli by PDA), ale nie każda postać musi mieć PDA, jeśli znajdujemy schowek to zabita postać powinna go jednak mieć . Ceny za PDA wahały by się od 20 rubli od zwykłej postaci,100-200 dowódcy oddziału, do 500-1000 od dowódcy frakcji. Czy da się to zrobić???
Edit:
igla2008 u góry forum między ShoutBox a FAQ jest
Hosting , tam możesz wrzucić zdjęcia (screeny) i nie trzeba będzie ich pobierać, podasz tylko link na forum i będziemy mogli obejrzeć (użyj też funkcji "Spoiler=" to ukryjesz zdjęcie).