smoq2 napisał(a):kamerą po mapie, ale nie widzę żadnych wyjść z kanałów, czy choćby kratki, która mogłaby służyć jako przejście do innego poziomu. A tu jeszcze muszę poszukać miejsca gdzie wsadzić przejście do Jantaru...
jalkavaki napisał(a):Widzę u Rumcajsa pasek kondycji psychicznej. Jaka jest aktualnie testowana wersja moda i skąd ściągnąć (obecnie mam 3.6.6)? Ostatnimi czasy byłem mocno zajęty i nie miałem za bardzo kiedy uważnie śledzik wątku.
smoq2 napisał(a):Stalkerzy już nie widzą przez ściany, i nie wiedzą gdzie gracz jest w każdej chwili. Kierować się będą zawsze w punkt gdzie go ostatnio widzieli. Dobry gracz będzie mógł wabić swoich przeciwników w pułapkę.
Ja mam kilka pytań odnośnie przyszłości Limańska:
1) Na jakiej zasadzie będzie się odbywać zajmowanie punktów? Tak jak w innych częściach zony czy jakoś inaczej? Bo jak wiadomo jest to lokacja raczej liniowa, więc o rzeczy typu flankowanie, podejście z innej strony i tym podobne odpadają, a wiadomo, że punktu takiego można bronić wwalając tam kilka oddziałów.
2) Czy będzie jakiś samotnik dający zlecenia?
3) Czy zwykli stalkerzy ( samotnicy ) będą przemierzać miasto?
4) Czy będzie możliwość wykonywania zadań jak na innych lokacjach typu "oczyść teren" , "zabij stalkera"
5) Będą dodane pola anomalii spawnujące artefakty?
6) Czy będą dodane siedliska mutantów?
7) Czy da radę zobaczyć miasto przed finalną wersją gry?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości