FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: .... - clear sky\gamedata\scripts\corpse_monitor.script:613: attempt to call method 'section_name' (a nil value)
stack trace:
Rumcajs93 napisał(a):5. W osadzie miałem też lekki problem - Sama osade została została zaatakowana przez chimery którę wybiły wszystkich, pobiegłem to odratować i udało się ocalić jeden oddział czyt. dwie osoby przy wieży. Broniłem ich przed wszystkim i czekałem aż przyjdą posiłki z tej ukrytej bazy CN (frakcja zajmowała baze przy wieży, a osada była pusta) - 2dni bezustannej obrony - ale nikt się nie pojawił. Nie wiem czy to jest błąd czy tak ma być?
2. Przechodząc do samotników: Może dałoby się zwiększyć ilość zadań dawanych przez samotników na oczyszczenie terenu z nieznanego zagrożenia, przyniesienie części potwora, lub konkretnego artefaktu. - Ilość zadań mogłaby się zwiększyć do 3 w każdej opcji. (o ile na lokacji znajduje się wystarczająco punktów z "nieznanym zagrożeniem").
3. Możnaby zrobić lekką zmianę w ustawieniu tych dalekowidziących obrońców w bazach Powinności: obrona tych panów zabiezpiecza głównie wschodnie wejście do bazy, północnego wejścia broni tylko jeden snajper (ten na południowo-zachodniej stróżówce). Może jakiś rebelans by się przydał, chociaż myśle że może wystarczy dodanie jednego nowego strzelca obok helikoptera, który będzie się kierował na północ.
---- Da się teraz wybić wojskowych w postarunku w Kordonie?
----Gdzie kupić kobinezony naukowców z Cienia Czarnobyla u naukowców bo znowu gram samotnikiem i nie moge na nie trafić. Ile trzeba mieć procet reputacji żeby je kupić, nieraz miałem 100% u samotników i nic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości