Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
W Cieniu Czarnobyla były takie wystające druty. Jak się na nie weszło, to wybuchały. We Władcy Zony do Czystego Nieba też można zespawnować minę, więc może w CS miny są po prostu w grze, tylko nie zostały wykorzystane, więc można by je jakoś wykorzystać...
Moim zdaniem miny jako luźno leżące w świecie gry byłyby irytujące. Ciągle chodzenie w poszukiwaniu wystających patyczków. Podobne zastosowanie min bło w sigerous mod w CoPie i po 2 śmierciach wyłączyłem to ustrojstwo na dobre
W CoP wo gule min nie widać . Co do ich wykorzystanie to przydała by się umiejętność rozbrajanie (nowy item z animacją noża?) bo jak by się postawiło minę i zapomniało o niej to doopa... Obrona baz, ale jakimś kosztem by się "odradzały" te miny, nawet dobry patent by był.
Według mnie wprowadzenie min to dużo roboty, i nikomu by się nie chciało tego robić. Trzeba by zrobić coś aby nasi frakcyjni NPC nie wbiegali na nasze miny itp. A bieganie i szukanie patyczków nie uśmiecha mi się ani trochę... Wolał bym np. możliwość odłączenia się od frakcji po przyłączeniu (+ wyzerowanie przychylności u wszystkich). Nie można by było przez 2-3 dni się przyłączyć do nikogo a później taka możliwość by była...
Naj*bać to można debila.... Autor po prostu se czyta( ) jak mówią na to w moich stronach.... A fakt TO JEST kramik życzeń... Mają prawo (Ja też) podawać autorowi pomysły i prośby. Zrobił moda i cierpi