Windows 8 jest wydajniejszy, i mniej zasobożerny od windows 7. Wiem z własnego doświadczenia, testując pre betę. Możecie spokojnie się przesiadać z xp na win 8
bax20 napisał(a):Możecie spokojnie się przesiadać z xp na win 8
Spoko, zafunduj mi jak wyjdzie Bo dla tych co nie kumają, to właśnie o KASĘ się rozchodzi - lepszy system kosztuje, do tego najpewniej wymagałby chociaż delikatnego upgrejdu, co zamknie koszty nawet w okolicy 1 tysiąca. Dlatego nie jestem prędki do witania czegoś takiego - mam masę innych wydatków...
Na Win7 mało co ze starszych gier chciało chodzić (lub były z tym trudności), to wyobraźcie sobie ile gier z naszych starych ulubieńców pójdzie na 8 skoro na 7 były problemy.
Dobry mutant, to martwy mutant. Tajne zaszyfrowaneinforamcje
Mało co starych gier chodzi...? Ostatnio chciałem sobie odpalić Test Drive'a 6 i poszedł bez problemów na Win7 64 bit. Poza tym, panowie, istnieje coś takiego jak wirtualna maszyna. Jak ktoś ma mocnego PC i problemy z kompatybilnością, to zawsze może sobie odpalić grę na wirtualnym systemie.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Kowek, co masz na myśli? Ustawić by grę odpalało pod windows xp w właściwościach? Sorry memory, jedyneczka z przodu do wymarzania! Gothic, Soldiers Ludzie Honoru, Outfront Na Tyłach Wroga i parę innych gier tak próbowałem i g*wno wyszło z tego
o tym mówię.
Ostatnio edytowany przez Woland, 28 Lis 2011, 17:33, edytowano w sumie 1 raz