Ok, coś zaczął robić, już nie wyskakuję błąd. Wielkie dzięki. Jakbym miał jeszcze jakiś problem, to napiszę.
[EDIT]
Teraz jak już udało mi się otworzyć mapę, to co mam zrobić, aby móc dodać np. ak74 w Skadowsku? Bo klikam na to add, spawn itp i nic nie mogę zrobić (wybieram z listy broń, i nie wiem, co dalej).
[EDIT 2]OK, przeczytałem tutorial do SDK SoC, i tam robię po kolei te make LOD itp. Tylko czym przekonwertować dds na tga, bo ten program, o którym jest mowa w tutku nie obsługuje dds, a w necie nigdzie nie ma wtyczek.
[EDIT 3]Obczaiłem spawnowanie, teraz tylko jak już mam zakończoną pracę z LE, to co mam wpisać w wierszu poleceń? W SoC jest to x\level_editor\xrLC.bat nazwa levelu , a w CoP?
[Ehhh-Edit 4]
Udało mi się samemu dojść do tego, tylko czy to tak ma być, że on uruchamia na chwilę Level Compilera, potem go zamyka (najpierw coś tam ładuje), a potem dalej mam tylko wiersz poleceń, który stoi w miejscu. Tak ma być?
Screen z początku kompilowania:
Czy wszystko tu ok? Użycie CPU 3 %, wiersz poleceń nic nie ładuje... coś tu nie tak...