magazyny wojskowe

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

magazyny wojskowe

Postprzez jacekmark w 31 Sie 2011, 16:53

Witam ,chciałem kolejny raz zasmakować zony w cs tym razem jako powinność :) dostałem nagrodę za zalanie fabryki itd, i tu pojawił się problem ponieważ magazyny wojskowe są zamknięte - misji brak by się posunąć dalej ,mogę dalej eksplorować tylko jantar lecz efekty psioniczne wykańczają mnie , strzelam więc to bandytów i napadam wolność :( , Gdzie tkwi rozwiązanie dzięki :)
jacekmark
Kot

Dołączenie: 31 Sie 2011, 08:39
Ostatnio był: 01 Wrz 2011, 12:28
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: magazyny wojskowe

Postprzez Pijawol w 31 Sie 2011, 17:46

Pisz jakoś normalnie, bo nawet nie wiadomo o co Ci chodzi. :P
Awatar użytkownika
Pijawol
Legenda

Dołączenie: 15 Wrz 2010, 16:52
Ostatnio był: Dzisiaj, 11:15
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Gauss Gun
Kozaki: 313

Postprzez stalker417 w 31 Sie 2011, 19:07

Zrobiłeś misje dla Sacharowa na jantarz :?:
Awatar użytkownika
stalker417
Stalker

Dołączenie: 17 Maj 2011, 21:04
Ostatnio był: 22 Cze 2015, 11:52
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 8

Postprzez Domianos w 31 Sie 2011, 19:16

jacekmark napisał(a):Witam ,chciałem kolejny raz zasmakować zony w cs tym razem jako powinność :) dostałem nagrodę za zalanie fabryki itd, i tu pojawił się problem ponieważ magazyny wojskowe są zamknięte - misji brak by się posunąć dalej ,mogę dalej eksplorować tylko jantar lecz efekty psioniczne wykańczają mnie , strzelam więc to bandytów i napadam wolność :( , Gdzie tkwi rozwiązanie dzięki :)

1. Jakiej fabryki? Zalewa się tunele
2. Z jantaru przechodzi się do czerwonego lasu
3. Jak cię wykańczają efekty psioniczne to jesteś zwykłym kotem, którego miejsce jest kordonie lub u zasranych anarchistów (czytaj : obniż poziom trudności)
4. Żeby wyczyść bazę wolności nie potrzeba magazynów wojskowych. Ich baza jest w mrocznej dolinie, ale z wytępieniem zielonych hipisów chyba nie dasz sobie rady
5. Polecam ci zaszyć się na bagnach lub zostać kopaczem u bandytów
Awatar użytkownika
Domianos
Łowca

Dołączenie: 23 Lis 2009, 22:32
Ostatnio był: 25 Wrz 2024, 18:16
Miejscowość: Szczecin
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 28

Postprzez szczypiorofix w 31 Sie 2011, 20:27

jacekmark napisał(a):Witam ,chciałem kolejny raz zasmakować zony w cs tym razem jako powinność :) dostałem nagrodę za zalanie fabryki itd, i tu pojawił się problem ponieważ magazyny wojskowe są zamknięte - misji brak by się posunąć dalej ,mogę dalej eksplorować tylko jantar lecz efekty psioniczne wykańczają mnie , strzelam więc to bandytów i napadam wolność :( , Gdzie tkwi rozwiązanie dzięki :)

Trochę to chaotycznie napisałeś : przede wszystkim to zalewa się podziemia w Agropromie, Magazyny Wojskowe będą dostępne dopiero jak w Czerwonym Lesie dotrzesz do obozu w którym jest Leśnik.
Przede wszystkim to powinieneś zgłosić się do Sacharova (obóz naukowców w Jantarze) da ci misje odnalezienia PDA z dokumentami (też w Jantarze) oddajesz PDA Sacharovowi a później z Lewusem (Samotnicy) i ekipą szturmujesz tą fabrykę (czy cokolwiek to jest) która emituje fale psioniczne, po wyłączeniu urządzenia które emituje owe fale (misja z osłanianiem stalkerów z dachu budynku) będziesz mógł przejść do Czerwonego Lasu a dalej to już poleci. Wystarczy patrzeć w PDA - tam masz wszystko jasno napisane co i jak trzeba robić - przynajmniej jeśli chodzi o misje główne :)
"Pewnego pięknego październikowego poranka Umierająca Ziemia połknęła własne bebechy i zmarła w konwulsjach" - Opowieść Poety: Pieśń Hyperiona.
Awatar użytkownika
szczypiorofix
Tropiciel

Dołączenie: 20 Cze 2011, 20:50
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 14:03
Miejscowość: Wawa
Kozaki: 44

Postprzez jacekmark w 01 Wrz 2011, 08:56

dzięki za odzew oczywiście zalałem tunele w Agropromie , natukłem Wolność i bandytów, mam "full wypasiony" pancerz powinności ( grałem 2x w wolności i raz jako samotnik było jakoś lepiej , a teraz się pogubiłem;/ starość nie radość ) natomiast kapsuła naukowców w jantarze jest zamknięta .
jacekmark
Kot

Postprzez szczypiorofix w 01 Wrz 2011, 10:15

Wejście do bunkra naukowców ("kapsuła" hehe) zamyka się gdy atakują zombiaki (dokładnie to bodajże jak któryś wejdzie na teren ogrodzony murem ale ręki nie dam odciąć ;) ). Na pewno dostajesz wtedy misję podobną aby chronić naukowców. Musisz ich wybić po prostu co do jednego (tak aby nie było żadnej czerwonej kropy na mapie czyli oddziały zombiaków w okolicy). Wtedy drzwi staną otworem. Innego wytłumaczenia nie znam. Przeszedłem Czyste niebo dwa razy i jeśli się te drzwi zamykały to właśnie z powodu zombiaków :)
"Pewnego pięknego październikowego poranka Umierająca Ziemia połknęła własne bebechy i zmarła w konwulsjach" - Opowieść Poety: Pieśń Hyperiona.
Awatar użytkownika
szczypiorofix
Tropiciel

Dołączenie: 20 Cze 2011, 20:50
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 14:03
Miejscowość: Wawa
Kozaki: 44

Postprzez jacekmark w 01 Wrz 2011, 12:28

dzięki,
zaczekam na ząbiaki bo zołnierze przyczajeni i w gotowości moze wyjdą w końcu to bedzie jadka( będąc w wolności roiło sie tam od nich :E ) albo to ten nanowszy patch 10 cos namieszał chociaz dotychczas niezauwazyłem błedów i wszystko smiga az milo.

Uwagi moderatora:

Roi to się od błędów w twoim poście...
jacekmark
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 42 gości