spelniacz zyczen

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

spelniacz zyczen

Postprzez noizzmaker777 w 18 Kwi 2011, 18:11

Czy wie ktos moze jak dostac sie do samego spelniacza zyczen? Otoz jestem w elektrowni, spelniacz stoi na podmurowaniu, na ktore za cholere nie moge wkoczyc. Probowalem obejsc z kilku stron, ale sie poprostu nie da. Ktos wie co mam zrobic, bo nie moge skonczyc gry:)
Z gory dzieki, pozdrawiam!
noizzmaker777
Kot

Dołączenie: 03 Mar 2011, 04:55
Ostatnio był: 12 Cze 2011, 15:22
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: spelniacz zyczen

Postprzez caleb59 w 18 Kwi 2011, 18:28

Krótka piłka - naprzeciw Spełniacza masz duża pionową ścianę z drabinką - wskakujesz na drabinkę, wchodzisz na górę (ew. wskocz w teleport naprzeciw Spełniacza a znajdziesz się bezpośrednio na górze) i przechodzisz po zawalonej wieży wzdłuż, a potem kilkanaście skoków po zgliszczach zawalonego stropu kierując się w stronę Spełniacza od prawej strony - rozglądaj się dokładnie i planuj każdy skok, a dotrzesz może nieco okrężną drogą gdzie trzeba...
                        Image
| Ryzen 7 5800X3D | 32GB DDR4 RAM | RTX 4070 SUPER 12GB GDDR6X RAM | Windows 11 Pro x64 |
Awatar użytkownika
caleb59
Administrator

Dołączenie: 23 Sie 2008, 18:59
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:23
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 672

Postprzez vandr w 18 Kwi 2011, 18:31

Ja zrobiłem nieco inaczej - monolit stoi na tym "podniesieniu" jakoby(na nim płonie ognisko)...czyli jest taka betonowa półka,która od lewej strony jest dość wysoka, ale idąc coraz bardziej w prawo, żwir i podłoże się podnosi.Przy samym końcu podłoże podnosi się na tyle, aby móc tam wskoczyć.Próbuj.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Postprzez Kudłaty w 18 Kwi 2011, 21:38

Nie wiem o co ci chodzi więc napiszę dwie sprawy.
Na początku schodząc/wchodząc po drabince i będąc w jakimś wielkim zawalonym pomieszczeniu nie mogłem dalej się przedostać. Tam jest drabina musisz poszukać.
Druga to jak pisali skorzystaj z teleportera i potem orientacyjnie dotrzesz do spełniacza. Zawsze YT masz.
Z resztą od prawej strony jest małe wzniesienie i można wskoczyć na ten beton gdzie stoi spełniacz.
Awatar użytkownika
Kudłaty
Stalker

Dołączenie: 01 Kwi 2011, 21:26
Ostatnio był: 23 Gru 2017, 07:11
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 4

Postprzez Mataczo w 18 Kwi 2011, 21:39

vandr napisał(a):Ja zrobiłem nieco inaczej - monolit stoi na tym "podniesieniu" jakoby(na nim płonie ognisko)...czyli jest taka betonowa półka,która od lewej strony jest dość wysoka, ale idąc coraz bardziej w prawo, żwir i podłoże się podnosi.Przy samym końcu podłoże podnosi się na tyle, aby móc tam wskoczyć.Próbuj.

dodam że jeżeli dużo ważysz to niezwykle ciężko tam wskoczyć. Ja się męczyłem ok godziny aż wywaliłem całe eq (miałem exo i brak sprintu :/ wiec musiałem zdjąć co niestety zaowocowało bardzo szybki promieniowaniem , wiec polecam sporo leków przeciwpromiennych) W końcu zostawiłem całą amunicję i spluwy na ziemi (zresztą po co skoro akceptując życzenie już nie postrzelasz) i przy najniższym murku męczyłem left,right i space aż w końcu wlazł no a potem zakończenie :)
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Postprzez Kudłaty w 18 Kwi 2011, 21:44

Można wskoczyć bez kombinezonu to chyba zdążysz wypowiedzieć życzenie zanim umrzesz.
Ja miałem 200kg, więc nosiłem jeszcze przy sobie SEVę i powinnościowca z maską i ich użyłem.
Warto skorzystać z tego "podniesienia", bo zakończenie nie warte całego tego zachodu, więc warto byś miał zapis zanim wypowiesz życzenie.
Awatar użytkownika
Kudłaty
Stalker

Dołączenie: 01 Kwi 2011, 21:26
Ostatnio był: 23 Gru 2017, 07:11
Frakcja: Czyste Niebo
Kozaki: 4

Postprzez vandr w 19 Kwi 2011, 07:42

Kudłaty napisał(a):Z resztą od prawej strony jest małe wzniesienie i można wskoczyć na ten beton gdzie stoi spełniacz.

I wg. mnie to jest najprostsze rozwiązanie.
TAJAG JUDYN
HAZBAZ
SEKODYN!
vandr
Modder

Dołączenie: 21 Lut 2011, 14:18
Ostatnio był: 12 Sie 2024, 20:47
Kozaki: 1747

Postprzez Dovchenko w 03 Maj 2011, 20:05

Co to znaczy "nie mogę skończyć gry."? Oczywiście, że możesz. Wystarczy, że zamiast iść na łatwiznę wybierzesz jedno z zakończeń ze Świadomością! Nie musisz wtedy podchodzić do Spełniacza Życzeń.
Kogóż to z nas tonący nie wiózł wrak, któż z nas zaprzeczyć może - że ułomny?
Kogóż nie łudził oślepiony ptak, kogóż w bezludzie nie wiódł pies bezdomny?

A przecież wciąż przyciąga strefa ogrodzona, i ogrodzona nie bez celu chcemy wierzyć;
To nie my w Zonie - to nam odebrana Zona,nam ją niepewnym, ale własnym krokiem mierzyć
Póki nadziei gorycz wreszcie nie pokona.

Dovchenko
Wygnany z Zony

Dołączenie: 16 Kwi 2011, 21:15
Ostatnio był: 16 Kwi 2012, 17:25
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości