Witam nie chodzi mi o to jaka frakcję wybrać ( ideologia itd) lecz czy wam również się zdaje iż te 2 frakcje nie są zbalansowane pod względem wyposażenia ?
Gyros napisał(a):Ja odnoszę wrażenie, że oddziały powinności w starciu z wolnością prawie zawsze wygrywają. Nie gram jeszcze na tyle długo w CS żeby jednoznacznie stwierdzić która frakcja jest silniejsza, ale znacznie częściej widzę jak wolność dostaje baty od powinności niż na odwrót.
Gyros napisał(a):wolność dostaje baty od powinności
Pijawol napisał(a):Gyros napisał(a):Ja odnoszę wrażenie, że oddziały powinności w starciu z wolnością prawie zawsze wygrywają. Nie gram jeszcze na tyle długo w CS żeby jednoznacznie stwierdzić która frakcja jest silniejsza, ale znacznie częściej widzę jak wolność dostaje baty od powinności niż na odwrót.
I masz rację.
Garbaty napisał(a):Powinność ma tą przewagę, że w Stalkerze nie dorobiono AI snajperów. Wszystkie walki są na średnim dystansie, gdzie Powinność ma przewagę.
impulse_101 napisał(a):Gyros napisał(a):wolność dostaje baty od powinności
Duty maja lepszy sprzecior, wspolpracuja z wojskiem i sa czyms w rodzaju czarnobylskiego "Black Waters". Nic dziwnego ze maja przewage.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości