A czy podejmując walkę i zabijając takiego stalkera cała jego frakcja będzie wrogo nastawiona (zakładając, że gram samotnikiem)? I w jaki sposób będą te ostrzeżenia dawane?
Idek napisał(a):a skoro na 50%-90% będzie jesień to może i zimę ? ciekawie by wyglądało tropienie np wrogich stalkerów po śladach na śniegu
smoq2 napisał(a):@ Idek - Było by ciężko, skoro akcja dzieje się w październiku. Poza tym:
- Nie wiem czy da się zrobić padający śnieg zamiast deszczu.
- Nie ma możliwości dodać efektu śladów.
- Sądzę, że zepsuło by to doszczętnie klimat.
Nie da się zrobić realistycznego śniegu na xRayu. Wielu próbowało (w tym ja). Dyskutowaliśmy o tym na forum GSC i niestety mimo wielu prób i różnych podejść się nie udało.
teraz tak myślę ... czy kolor pancerza nie powinien mieć wpływu na celność stalkerów ?Teraz mnie tak zastanawia czy taki członek powinności z dwiema czerwonymi tarczami strzelniczymi na piersi nie powinien być łatwiejszy dla mobów do ustrzelenia niż wolnościowiec w moro ?Albo czyste niebo ... ktoś kto się przedziera przez zielenine w błękitnym stroju aż się prosi o kulkę ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości