Aż tak to pewnie nie przesadzą. Co najwyżej dadzą jakąś panią profesor w bunkrze i może burdel otworzą bo inaczej stalker straci swój niepowtarzalny klimat.
Ja też bardziej obstawiam, że będzie to miła pani profesor albo pani lekkich obyczajów. Może z 2-3 wyjątki babo-chłopów tak zwanych i tyle Ja bym sie bardziej ucieszyl jakby ta cala kupe zelastwa szlo ruszyc, te wszytskie BTR'y ,Uaz'y , jakieś działka stacjonarne Np ZU-23 na jakimś Zile Swietnie to co chcialbym zobaczyc oddaje film Rostoka86
Gdy odwrócisz się ujrzysz ich prawdziwą twarz, cios zadany w plecy to jest ich najlepsza broń. Spójrz więc prawdzie w oczy nie akceptuj dziś ich słów,trzymaj swoja stronę nigdy nie daj im się zwieść.
U mnie pomysł wprowadzenia płci pięknej do zony ma całkowite poparcie. Jak zwykle, widzę mały problem - ewentualne sprowadzenie ich do roli pospolitych stalkerek będzie troszeczkę nie nie miejscu. Ograniczenie się do kilku przypadków i oddanie im roli powiedzmy naukowców czy reporterek będzie według mnie opcją najlepszą.
adin napisał(a):oddanie im roli powiedzmy naukowców czy reporterek będzie według mnie opcją najlepszą.
To teraz mi przyszło do głowy, że twórcy mogą pójść kompletnie po bandzie i Stalker 2 będzie o reporterce, która pisze książkę o Zonie. Tobyśmy kobietą grali.
Nawet ciekawa myśl na grę. Ciągle mamy osoby w stylu Rambo Czy to Naznaczony, czy najemnik Szrama, czy ten major Służb Bezpieczeństwa Ukrainy-jak mu tam, chyba Diegtariow.Nie wiem.Podobnie jak ten twórca takiego jednego karabinu. Dwóch jest tam w celach zarobkowych poprzez mordowanie i zdobywanie artefaktów. Trzeci dostał rozkaz-ale robi to co tamta dwójka
A tu?Nowa perspektywa.Zona z całkiem innej strony-zwykłej,najnormalniejszej w świecie osoby. Fajnie by było.
Na pewno będzie więcej a ten film to chyba pokazówka nowego silnika graficznego. nie porównałem bo nie mam czasu porównajcie i dajcie znak czy mam racje.