Ja grałem w Crysisa już dawno.. ale tak średnio mi się spodobał. Jedyne co mnie urzekło w tej grze to grafika która jest przepiękna, no i jeszcze filmy które są rewelacyjne. Jeżeli chodzi o pozostałość to, potworki są ciekawe..bo fajnie wyglądają i to chyba tyle z ich strony hehe, fabuła kiepska w ogóle mi się nie spodobała i gra krótka.. nawet bardzo. Ciekawe jak druga część będzie wyglądała.
samego Crysisa nie przeszedłem za to przy edytorze przesiedziałem długie godziny. A poza tym co tu dużo kryć, kupiłem go tylko po to żeby sprawdzić tą przepiękną grafikę no i fizykę.
Przed chwilą skończyłem Crysisa, i chciałbym pograć na multiplayer'ze... tylko na jakim patchu najlepiej? Podczas pobierania jest od 1.1-1.2.1 a w grze zaś pisze jest napisane co innego, więc?
.D.u.c.h. - M.K napisał(a):Kumpel111 z skąd pobrałeś tego moda
To nie mod. To w podstawce na multi jest
Mam kolejny problem. Jak próbuje utworzyć konto na multi to wyskakuje mi błąd " Połączenie z serwerem nie udane". Z tej wersji korzysta tylko ja i mój kolega. Za pomoc dziękuje
Mod na co? Na multiplayer? Przecież jest... Możesz poszukać moda do Crysis'a, coś a la Stalker, chyba ktoś tu o nim wspomniał. Mod jest jeszcze w fazie produkcji, ale wygląda fenomenalnie.
Minimalne wymagania sprzętowe drugiej części strzelanki, opartej na Cry Engine 3, ujawnione!