Mroczny napisał(a):Bambosz107 napisał(a): 5-6 bełtów i bibliotekarz leży; jeszcze można je z niego powyciągać i nie tracić naboi.
Czy ty przypadkiem nie grasz na Easy? U mnie z 6 bełtów rzadko kiedy można 2-3 wyciągnąć, reszta się kruszy od uderzenia. No i 6 Bełtami bibliotekarza? Na poziomie Normalnym nie sądze. Chyba że jakoś w głowe zawsze trafić, ale to też powątpiewam, a o najwyższym poziomie trudności nie wspominam. Coś mi tu śmierdzi
Dziarsky napisał(a):i liniowego poruszania się do przodu z ciągłym strzelaniem
Dziarsky napisał(a):Szykuję się do książki bo mam szczere nadzieje, że tutaj uda mi się poczuć klimat, który gra może i ma ale nieumiejętnie zaimplementowany.
xKoweKx napisał(a):Chyba zapomnieliście jakim typem gry jest Metro i w kółko próbujecie porównać ją bezsensownie do S.T.A.L.K.E.R.'a, ba, konkurujecie te gry ze sobą!
xKoweKx napisał(a): A kolega Dziarsky i Alvarin chyba zbytnio tego gatunku nie lubią, choć mogę się mylić.
utak3r napisał(a):A widzisz, Dziarsky, akurat wybory są... i to wcale nie takie, o jakich tu napisałeś. Napisałeś, że w tej grze biegniesz przed siebie, tylko strzelając... a wiesz, że linię frontu można przejść nie zabijając ani jednej osoby? Nie wiesz... I o to mi właśnie chodzi, mówiąc o speedrunningu - bo to właśnie wykonałeś.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości