No, utrzymywały! I walili tam dzieciaków jak psy. Jechali po nich jak po osłach i nakazywali żyć tak a nie inaczej - głównie w ubóstwie i wierze, że za kasę można kupić wybawienie, samemu żyjąc przy tym jak pan bóg przykazał, o ile wiesz co mam na myśli.
bo w Czechach spalono około 300 osób
że nie wszyscy są tam arcy mili jak to se możesz pooglądać w TV w niedzielę
I co mają ci, którzy jeżdżą do Afryki z tymi, co nadal utrzymują, że mają monopol na zbawienie a sami nawet w to nie wierzą.
i jak się tak zna na wszystkim to zagadaj z nim o lewitacjach, samouleczeniach "przez zwykłych ludzi bez pomocy papieża", kinezach, odczuwaniu duchowym, innych religiach typu buddyzm czy Yoga
plunio7 napisał(a):Pierwsze słyszę
plunio7 napisał(a):W Czechach
plunio7 napisał(a):Sami księża + raz lekarz.
plunio7 napisał(a):Abp Henryk Hoser
plunio7 napisał(a):Lewitacje, kinezy i inne cuda nie znalazły potwierdzenia przez grube setki lat
plunio7 napisał(a):A co do innych religii - myślę, że
Jak myślisz, że wszyscy są zaje.iści to albo jesteś bardzo młody i naiwny, albo "nie wiem"
w których np. ludzie mają po kilkanaście dzieci, bo ksiądz w kościele mówi, że prezerwatywy są "be!", to drugie
Nauka ścisła znajdzie kiedyś sposób na udowodnienie
gdyby nagle ludzie zaczęli odwracać się od kościoła i walić buddyzm? Lipa, no nie? Szatan miałby pełny dostęp
Kuballa44 napisał(a):Nagrac, dać do tv, i prosze, cały świat ma dowód.
plunio7 napisał(a):Chorzy na AIDS nie złapali tego z powietrza, a jednak była pomoc.
ludzie mają po kilkanaście dzieci, bo ksiądz w kościele mówi, że prezerwatywy są "be!"
plunio7 napisał(a):coś sporo czasu jej to zajmuje.
plunio7 napisał(a):Był kiedyś taki program, co wszystkie magiczne sztuczki rozkładał na części pierwsze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość